Η Ατζέντα της Εβδομάδας (4-6/10): Από το νέο Ίδρυμα Γουλανδρή στο Ρομάντσο για Μαζόχες

12:50 4/10/2019 - Πηγή: People

Ο Οκτώβρης σηματοδοτεί την έναρξη της χειμερινής σεζόν, ιδίως στα θεατρικά δρώμενα με το πρώτο Σαββατοκύριακο να είναι γεμάτο από πρεμιέρες και επιστροφές επιτυχημένων περσινών παραστάσεων. Μια περσινή και μια καινούργια θα βρεις στις προτάσεις μας, αλλά όχι μόνο αυτές. Ό,τι σκέφτεσαι να κάνεις αυτό το ΠΣΚ, η ατζέντα μας θα σου δώσει ιδέες.

Επίσκεψη: Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι

Η πόλη απέκτησε το δικό της Museo Prado. Σε ένα κτήριο 11 ορόφων μπορείς να απολαύσεις έργα του Πικάσο, του

Ντεγκά, του Μπρακ, του Σεζάν, του Γκογκέν και πολλών ακόμα, αλλά μπορείς και να θαυμάσεις τη θέα της πόλης από το καφέ του μουσείου που άνοιξε την Τετάρτη.

Για όλες τις πληροφορίες μπες στη σελίδα του Ιδρύματος.

Θέατρο: «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;»

Μια παράσταση που έκανε θριαμβευτική πορεία την περσινή χρονιά, επιστρέφει και φέτος με τον Γιάννη Νιάρρο να παραδίδει μια σπουδαία ερμηνεία.

Ο Κρίστοφερ έχει φοβερό μυαλό και εξαιρετικές ικανότητες στα μαθηματικά, σκοντάφτει όμως στα απλά πράγματα της καθημερινής ζωής. Δεν έχει τολμήσει ποτέ να απομακρυνθεί μόνος του από το σπίτι του, δεν ανέχεται να τον αγγίζει κανείς και δεν εμπιστεύεται τους ξένους. Η αστυνομική του έρευνα, που θα τον βγάλει για πρώτη φορά έξω από το σπίτι του, θα φέρει τη ζωή του τα πάνω κάτω. Ο Κρίστοφερ θα βρει τη χαμένη μητέρα του, θα καταλάβει πως η αγάπη των δικών του είναι μπερδεμένη με μυστικά και ψέματα και θα συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει στη ζωή…

Ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Σάιμον Στήβενς, που έργα του έχουν ανεβεί άλλες δυο φορές από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, υπογράφει τη θεατρική διασκευή του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα, που κέρδισε 7 βραβεία Ολίβιε, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου το 2013. Έχει παιχτεί σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Μεξικό, στην Κορέα, στην Ιαπωνία, στην Αυστραλία, στο Βέλγιο, στο Ισραήλ, στην Ελλάδα, κερδίζοντας πολλά σημαντικά βραβεία. Μια ιστορία για την εφηβεία, την οικογένεια, τα μαθηματικά και τα χρώματα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Μετάφραση Κοραλία Σωτηριάδου
Σκηνικά Μαγδαληνή Αυγερινού
Κοστούμια Κλαιρ Μπρέισγουελ
Μουσική Σταύρος Γασπαράτος
Επιμέλεια κίνησης Σοφία Μαυραγάνη
Σχεδιασμός φωτισμών Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη Κατερίνα Γεωργουδάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Γιάννης Νιάρρος Κρίστοφερ
Κατερίνα Λυπηρίδου Τζούντι, η μητέρα του Κρίστοφερ
Κόρα Καρβούνη Σιβόν
Θύμιος Κούκιος Εντ, ο πατέρας του Κρίστοφερ
Μαρία Κατσανδρή Κα. Αλεξάντερ / Κομψή κυρία
Γιώργος Κριθάρας Ρότζερ / Αξιωματικός Υπηρεσίας / Νούμερο 37 / Υπάλληλος εκδοτηρίων / Πληροφορίες / Μεθυσμένος 1
Γιώργος Γιαννακάκος Αιδεσιμότατος Πήτερς / Θείος Τέρρυ / Κος Γουάιζ / Αστυνομικός του σταθμού / Σεκιουριτάς
Βάσια Χρήστου Κα Σίαρς / Κα Γκασκόιν / Κυρία στο δρόμο / Γυναίκα στο τρένο / Καταστηματάρχισσα / Πανκ κορίτσι
Σπύρος Κυριαζόπουλος Αστυνομικός 1 / Κος Τόμπσον / Μεθυσμένος 2 / Άντρας με τις κάλτσες / Αστυνομικός 3

Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Τετάρτη 19:00 | Πέμπτη 21:00 | Παρασκευή 21:00 | Σάββατο 18:00 & 21:00 | Κυριακή 19:00, Τιμή Εισιτηρίων: 15-20€

Ρινόκερος

Ο Γιάννης Κακλέας συνεχίζει χωρίς σταματημό τη φετινή χρονιά, αφού μετά την καλοκαιρινή παράσταση Η Μικρή Μας Πόλη, ανεβάζει στη σκηνή ένα έργο πολλάκις παιγμένο στα θέατρα του κόσμου, με ένα μήνυμα που ποτέ δεν ξεθωριάζει. Ένα μήνυμα που θα έχει την πιο καθαρή μορφή του με τον Άρη Σερβετάλη να το παραδίδει ως πρωταγωνιστής.

Οι κάτοικοι μιας πόλης μεταμορφώνονται σε ρινόκερους. Τελικά ο μόνος που δεν υποκύπτει σε αυτή τη μαζική μεταμόρφωση είναι ο Μπερανζέ. Μια πανανθρώπινη μορφή που υπερασπίζεται με πάθος τον πολιτισμό, την επιθυμία για ελευθερία και το δικαίωμα του να είναι διαφορετικός.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ιονέσκο, o «Ρινόκερος» ένα έργο που αντιτίθεται σε κάθε μαζική υστερία, σε κάθε επιδημία που καλύπτεται κάτω από τον μανδύα της λογικής και των ιδεών. Είναι ένα έργο που αποκαλύπτει τις κοινωνικές αρρώστιες που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο.

Συντελεστές:

Συγγραφέας:Ευγένιος Ιονέσκο
Μετάφραση:Γιάννης Κακλέας
Σκηνοθεσία:Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά:Σάκης Μπιρμπίλης, Γιάννης Κακλέας
Κοστούμια:Μαρία Καραπούλιου
Μουσική:Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί:Σάκης Μπιρμπίλης
Χορογραφία:Αγγελική Τρομπούκη

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Έλλη Τρίγγου, Στέλιος Ιακωβίδης, Ροζαλία Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας, Αναστασία Στυλιανίδη

Θέατρο ΚιβωτόςΑπο 05/10/2019 εως 15/12/2019, Πειραιώς 115, Γκάζι (δίπλα στην Τεχνόπολη), Τιμές Εισιτηρίων:12€ – 18€
Διάρκεια Παραστάσεων:Από 5 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις: Τετάρτη: 20:00 // Πέμπτη, Παρασκευή: 21:00 // Σάββατο: 18:00 και 21:00 // Κυριακή: 20:00

Dj Set: Mazoha x ΠΙΚαΠ Live at Romantso (5/10)

Η πρόσφατη κυκλοφορία του Mazoha, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, αποτελεί αφορμή για το live στο Ρομάντσο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ενώ τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας έχει αναλάβει το εξαμελές συγκρότημα ΠΙΚάΠ, με την επίσης πρόσφατη κυκλοφορία του, She is She.

MAZOHA

Το project MAZOHA δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Τζίμη Πολιούδη (Vagina Lips) στη Θεσσαλονίκη. Πλέον είναι αυστηρά ελληνόφωνο και όπως και στην περίπτωση Vagina Lips, πρόκειται για σόλο project. Μετράει ήδη δύο ανεξάρτητες κυκλοφορίες: The Weight Of Existence (album 2017) και Άσυλο Μηδέν (ΕP 2018). Ηχητικά έχει χαρακτηριστεί ως synthpunk, λόγω του ήχου των δύο παραπάνω κυκλοφοριών (μπασογραμμές από synthesizer και punk riffs), αλλά κυρίως λόγω των στίχων που είναι εξαιρετικά άμεσοι, προσωπικοί, αφοριστικοί και σε πολλές περιπτώσεις πολιτικοί.

Στο δεύτερο album του, που ονομάζεται ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ  και κυκλοφορεί από την Inner Ear, οι στίχοι παραμένουν όλα τα παραπάνω, αλλά η μουσική περνάει από διάφορα είδη, γίνεται περισσότερο χορευτική και ακόμη περισσότερο μελωδική.

ΠΙΚάΠ

Οι ΠΙΚάΠ είναι ένα εξαμελές συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2015. Επηρεασμένοι από τα 90s και τα 00s συνδυάζουν τον alternative κιθαριστικό ήχο με τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Urban φωνητικές γραμμές με ελληνικό στίχο, post rock και folk επιρροές, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των συνθέσεών τους.

Το πρώτο δείγμα της δουλειάς είναι το ομότιτλο EP τους, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Nobile Sound από τον Γιώργο Λιτσικάκη. Τη μίξη και την ηχογράφηση των φωνητικών αναλαμβάνει ο Άλεξ Μπόλμπασης  και το mastering ο Γιώργος Πρινιωτάκης στο Artracks studio. Παράλληλα  εμφανίζονται σε διάφορα φεστιβάλ και σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές.

Την Άνοιξη του 2018, ηχογραφήθηκε η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά στο Suono studio. Την παραγωγή του δίσκου υπογράφει ο Coti K, o οποίος αναλαμβάνει και τη μίξη του. Οι ηχογραφήσεις γίνονται με τη βοήθεια του Γιάννη Δαμιανού και το mastering από τον Ανέστη Ψαραδάκο στο Athens mastering. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε και παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2019 με τον τίτλο She is She.

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Μοναστηράκι, Ημερομηνία: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, Ώρα προσέλευσης: 21.00, Είσοδος: 6 ευρώ

Live: ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΜΑΝΤΩ ΔΑΚΗΣ
Το απόλυτο 80s-90s PARTY επιστρέφει σε πλήρη ΑΠΑΡΤΙΑ !!!!

Και Πωλίνα και Μπίγαλης και Μαντώ και Δάκης ..
.. για ΠΡΩΤΗ φορά ΟΛΟΙ μαζί στο Κύτταρο!!!

..αυτή η απίθανη παρέα, συνώνυμο του ..SOLD OUT (το νου σας…) που σπέρνει τη χαρά την τρέλα και την ανεμελιά και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, κάνει το φετινό της ντεμπούτο στην ..έδρα της, το Κύτταρο, τα πρώτα δυο Σάββατα του Οκτωβρίου, διαλύοντας κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία και φτιάχνοντας μας τη διάθεση με λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια παιδικών εφηβικών φοιτητικών χρόνων και χορευτική PARTY διάθεση μέχρι το πρωί …

Εγγυώνται για αυτό τα …
«Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες» «Μελισσούλα»
«Τσάι με Λεμόνι» «Στοιχηματίζω»
«Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Αυτό το καλοκαίρι»
«Ροζ Μπικίνι» «Θωρακισμένη μερσεντές»
«Κατερίνα» «Αγκαλίτσες και φιλάκια»
«Πους Απς» «Αλαλούμ» «Με την πρώτη ματιά»
«Δώσε μου ένα φιλί» «Μια σου λέξη» «Μπιρίμπα»
«Κάνε και εσύ μια τρέλα» «Η κόρη του περιπτερά»
και πολλά μα πολλά άλλα !!!

Pre – Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!!!!!!

Πληροφορίες:

Ηπείρου 48 % Αχαρνών

Σάββατα 5 & 12 Οκτωβρίου 2019

Πόρτες: 22.00

Εισιτήριο: 10€ προπώληση / 12€ ταμείο

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 8224134 – 6977641373

The Underground Youth @ Fuzz Live

H post-punk / psych rock μπάντα από το Manchester, η οποία έχει ήδη χτίσει μία σχέση γεμάτη πάθος και αμοιβαία εκτίμηση με το ελληνικό κοινό, θα γιορτάσει μαζί μας 10 χρόνια πορείας, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της album, “Montage Images Of Lust & Fear”, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο Craig Dyer έδωσε όνομα στην ξεχωριστή δημιουργία του, συνδυάζοντας τη σκοτεινή «κινηματογραφική» ψυχεδέλεια με ένα ωμό και πάντα γοητευτικό post-punk ήχο, που ποτέ δεν ξεχνά το garage rock και το shoegaze, χαράσσοντας έκτοτε με το δημιουργικό του όχημα, μια μοναδική προσωπική μουσική πορεία. Με βασικές επιρροές τους Velvet Underground, τους Joy Division, τους Suicide, τους Brian Jonestown Massacre, οι Underground Youth δημιουργούν το δικό τους ηχητικό σύμπαν.

Με ένα πιστό πυρήνα οπαδών σε ολόκληρο τον πλανήτη, που συνεχώς μεγαλώνει χάρις στις ασταμάτητες περιοδείες, η τετράδα των Craig Dyer (φωνή / κιθάρα), Olya Dyer (κρουστά), Max James (μπάσο) και Leo Kaage (κιθάρα) φημίζεται πλέον για τις καταπληκτικές live εμφανίσεις της!

O φετινός τους δίσκος, «Montage Images Of Lust & Fear», συνεχίζει το εξαιρετικό σερί κυκλοφοριών, με όλα τα μέλη να συμμετέχουν για πρώτη φορά στις συνθέσεις που ηχογραφήθηκαν, ως επί το πλείστον, ζωντανά στο στούντιο. Με καλεσμένο τον Kristof Hahn (Swans) στην lap steel guitar σε έξι κομμάτια, δίνουν στον ήχο τους την αίσθηση μιας παραμορφωμένης ψυχεδέλειας, μαζί με μια στοιχειωμένη punk αισθητική και εκτέλεση, συστήνοντας μια μπάντα αδυσώπητη, με κυκλωτικά fuzzy κιθαριστικά riffs, αλλά και μελαγχολική, χτίζοντας μια μοναδική μελωδική ατμόσφαιρα.

Όμως, η δύναμη και η ουσία των Underground Youth ανέκαθεν βρισκόταν, κυρίως, στη σκηνική τους παρουσία. Το ελληνικό κοινό έχει ζήσει μαζί τους ορισμένες σπουδαίες βραδιές – γι’ αυτό και ο αριθμός των φίλων τους στη χώρας μας αυξάνεται συνεχώς – και είναι σίγουρο πως ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο ραντεβού μαζί τους.


Πληροφορίες:

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1,

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων:

Η προπώληση ξεκινάει στα 17 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 20 ευρώ.

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 23 ευρώ.

Αναλυτικότερα εδώ.

Φαγητό: Privilege

Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία. Αυτή τη φορά το Privilege αλλιώς.

Tο Privilege Restaurant & Cocktail Bar, επιστρέφει δυναμικά σε ένα μαγικό rooftop, με εκπληκτική θέα, στην καρδιά της πόλης, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα, ακουμπά τον αθηναϊκό ουρανό, στρέφει το βλέμμα στην Ακρόπολη και υπόσχεται ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, καθημερινά από τη δύση του ηλίου μέχρι αργά τη νύχτα.

Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, μια δημιουργία του γλύπτη Βασίλη Σακή, έχει τοποθετηθεί επάνω από το κεντρικό Bar,
είναι σε επαφή με τον ναό της… τον Παρθενώνα.

Πολυτελές μέσα στην απλότητά του, minimal, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του,
σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα!

Ο Νίκος Θωμάς (chef patron του εστιατορίου Simul εδώ και 4 χρόνια) έχει δείξει το έργο του εκπροσωπώντας την bistronomy σκηνή στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του privilege σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζουδη (chef Villa Mercedes) και δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του chef.

Βουτάδων 6, Γκάζι, τηλ. κρατήσεων: +30 2289200000 | +306944318834

Ποτό

Αυτή τη βδομάδα δεν θα βρεις κάποιο μπαρ. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Έμμεσα όμως ναι. Κι αυτό γιατί το πιο hot αφτεράδικο της πόλης, το Batman, γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας και κάνει ένα μεγάλο πάρτυ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μπορεί ο Batman, ο γνωστός σε όλους άνθρωπος – νυχτερίδα να γιορτάζει τα 80α του γενέθλια στην γη του Νέου Κόσμου, την Αμερική και η 15η Σεπτεμβρίου να έχει οριστεί ως Batman’s Day, στην Αθήνα όμως, ο δικός μας BATMAN του Νέου Κόσμου, το πιο γνωστό αφτεράδικο έβερ, γιορτάζει τα 30 του χρόνια, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι μπήκαν νύχτα και βγήκαν με τις πρώτες αχτίδες του ήλιου.

Μουσικοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, ποιητές, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ανήσυχοι, απρόβλεπτοι, αντιρρησίες και όσοι τα κάνανε πλακάκια.

Όσοι στριμώχτηκα για να βαπτιστούν στην μοναδική ατμόσφαιρα που φτιάχνει στο deck ο εμπνευστής της ελληνικής νυχτερίδας, Γιώργος Νάσιος.

Την μουσική αναδρομή στο ρεπερτόριο που έχει συνοδεύσει την μακρόχρονη δύναμη της θετικής αλκοολοποσίας (the power of the positive drinking) την αναλαμβάνουν η BandaLaika ενώ θα υπάρξουν και πολλές πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!

Συγγρού 143, 210 9315600, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Είσοδος: 5 ευρώ
Μπύρα/κρασί: 4 ευρώ
Ποτό: 8 ευρώ
Μπουκάλι κρασί: 30 ευρώ
Μπουκάλι αλκοόλ: 60 ευρώ

Ώρα έναρξης: 22:30

Keywords
ατζεντα, ιδρυμα, inner ear, villa mercedes, θεατρο, γκογκέν, ηπα, κορεα, ιαπωνια, ελλαδα, κος, αρης, set, live, project, καλοκαιρι, θεσσαλονικη, weight, punk, αθηνα, urban, rock, studio, athens, πωλινα, party, κύτταρο, super, underground, youth, fuzz, images, fix, factory, music, club, velvet, joy, max, james, leo, fear, swans, guitar, cocktail, Ακρόπολη, νέα, chef, patron, ηνία, villa, mercedes, τηλ, batman, power, νικητης master chef, Πωλ Σεζάν, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2013, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2015, αγγελικη, ψυχεδελεια, ημερομήνια, ηνία, χωρες, αυστραλια, βελγιο, γκαζι, γυναικα, δουλεια, εδρα, εθνικο θεατρο, ηθοποιοι, ηπα, ισραηλ, μητερα, μουσικη, πειραιως, πλακακια, στιχοι, τραγουδια, υστερια, χρωματα, ψεματα, ωρα, fuzz, images, james, music, urban, αγαπη, αισθητικη, αλκοολ, αλεξ, αμερικη, αμοιβαια, ανοιξη, ανθρωπος, απλα, αρχαια, ασυλο, ατμοσφαιρα, αφορμη, βδομαδα, βλεμμα, βοηθεια, γινεται, γινονται, γκογκέν, γυαλινο μουσικο θεατρο, δακης, δευτερο, δυναμη, δωσει, δρωμενα, δειγμα, ευρω, εκτιμηση, ελευθερια, ελλη, εμμεσα, εργα, εξι, επιθυμια, ερευνα, ζωη, ζωης, ζωο, ιδεες, ηχητικα, θεα, θεατρα, θωμας, ιωακειμ, ιονεσκο, ηχο, ηχογραφηση, κυρια, κύτταρο, κος, κρασι, λιτο, μαθηματικα, μεξικο, μεχρι το πρωι, μιξη, μηδεν, μορφη, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νυχτα, νυχτεριδα, παντα, οικογενεια, ονομα, ουσια, οχημα, παθος, πεμπτη, πιατα, πικασο, πορτες, παρτυ, πρωι, ραντεβου, σαββατο, σεζον, σερι, σιγουρο, σκεφτεσαι, σκηνες, σκηνοθετες, σπιτι, συμπαν, τζενη καρεζη, τιμη, τηλ, τρενο, τρελα, φεστιβαλ, φοβερο, φορα, χαρα, athens, αρχαια ελλαδα, super, batman, chef, guitar, club, cocktail, δικαιωμα, ειδη, εμφανισεις, εθνικο, factory, fix, γυαλινο, ηλεκτρονικα, inner ear, project, joy, καρδια, κυριακη, leo, max, villa, πληροφοριες, ποιητες, power, party, punk, patron, πωλινα, θειος, rock, studio, set, σκηνη, ταξιδι, θανος, underground, velvet, weight, youth
Τυχαία Θέματα
Ατζέντα, Εβδομάδας 4-610, Ίδρυμα Γουλανδρή, Ρομάντσο, Μαζόχες,atzenta, evdomadas 4-610, idryma goulandri, romantso, mazoches