Γιώργος Λιάγκας: Όσα έγιναν στον ΣΚΑΪ και το παρασκήνιο πίσω από τη συγγνώμη

19:06 18/11/2019 - Πηγή: People

Χρειάστηκαν µόλις λίγα λεπτά µε άστοχα σχόλια και κάποια περιπαικτικά γέλια -περισσότερο άγνοιας για το τι είχε διαδραµατιστεί στην πραγµατικότητα- για να ξεσπάσει ένα τσουνάµι σφοδρών αντιδράσεων.

Ηταν το µεσηµέρι της Τετάρτης 6 Νοεµβρίου όταν στην εκποµπή του ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν στο πρωτοφανές περιστατικό της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης.

Ο τρόπος

µε τον οποίο σχολιάστηκε η είδηση προκάλεσε οργή στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την αντίδραση πολλών παρουσιαστών, µεταξύ των οποίων της Μαίρης Συνατσάκη αλλά και της Ρούλας Κοροµηλά, η οποία δήλωσε πως «χάθηκε το µέτρο».

Στην εκποµπή της επόµενης µέρας ο δηµοσιογράφος και τα υπόλοιπα µέλη της εκποµπής απολογήθηκαν, υπογραµµίζοντας ότι η συγκεκριµένη πράξη είναι καταδικαστέα από όλους και ότι δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν κανέναν µε τα σχόλιά τους, καθώς ήταν µια άτυχη στιγµή.

«Κάναµε ένα λάθος χθες, το συγκεκριµένο θέµα το αντιµετωπίσαµε λίγο, όπως θα το αντιµετωπίζαµε σε ένα καφενείο, σε µια παρέα, γιατί έχει και µια αστεία διάσταση και πήραµε την αστεία διάσταση, κάνοντας µια πλάκα και µη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση και στάση µας ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο» είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας, Όσα, ΣΚΑΪ,giorgos liagkas, osa, skai