Γιώργος Λάγιος: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό – «Είναι το πιο γλυκό πλάσμα, την εκτιμώ πολύ»

15:09 28/1/2020 - Πηγή: People

Από τη στιγμή που η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε και βρήκε νέο σύντροφο στη διάρκεια που το GNTM 2 προβαλλόταν ακόμα, ήταν δεδομένο πως η νέα της σχέση θα πάρει μεγάλη έκταση. Ο Γιώργος Λάγιος θα πρέπει να το συνηθίσει αυτό από τη στιγμή που η σύντροφός του κινείται σε αυτό το χώρο και είναι κάτι που δείχνει να το έχει καταλάβει, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης.

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε την Κάτια μέσα από τα δικά του

μάτια και εξέφρασε το πόσο τυχερός νιώθει που είναι μαζί της, καθώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εικόνα που μπορεί να δημιουργήθηκε για εκείνη μέσα από το GNTM 2.

«Αποφεύγω την προβολή, ντρέπομαι πολύ. Καταλαβαίνω βέβαια πως αυτή η προβολή υπάρχει λόγω της Κάτιας. Αλλά είμαι πολύ τυχερός γιατί εκτιμώ πολύ την Κάτια. Οπότε ευτυχώς η προβολή ήρθε με έναν άνθρωπο που εκτιμώ.

Με την Κάτια γνωριστήκαμε μόλις βγήκε από το GNTM. Δεν την ήξερα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα, μιλήσαμε απευθείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Βοηθάει τους πάντες γύρω της. Δεν είδα τίποτα από αυτά που έλεγαν πως είναι σκληρή. Όσο καιρό είμαι με την Κάτια, βλέπω το πιο γλυκό πλάσμα. Θα γίνει εξαιρετική μητέρα όταν θα έρθει η ώρα της. Φαντάζομαι αργεί ακόμη αυτή η ώρα».


Keywords
Τυχαία Θέματα