Γιάννης Κουκουράκης: Η ερώτηση για τα ετεροθαλή του αδέλφια που – δικαίως- δεν καταλαβαίνει

16:58 26/11/2019 - Πηγή: People

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες» και ένα από τα πιο hot ονόματα της showbiz αυτή τη στιγμή. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», ο ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε πτυχές της καθημερινότητας και της προσωπική τους ζωής, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Ήμουν ήσυχος, επιμελής, αυτόνομος, ανεξάρτητος ως παιδί. Δεν χρειαζόταν να με διαβάζουν οι γονείς μου, το έκανα μόνος μου», δήλωσε ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη

και αναφέρθηκε και στην αντίδραση του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε ότι πέρασε στο Εθνικό Θέατρο: «ήντανε τούτονε το Εθνικό;»

Ο Γιάννης Κουκουράκης, που έχει 3 ετεροθαλή αδέλφια, δήλωσε: «Δεν έχω αδέλφια από τους ίδιους γονείς, αλλά αυτό είναι ένα ταμπού της κοινωνίας, χωρίς λόγο. Γιατί πάντα με ρωτάνε κι αυτό πάντα με παραξενεύει, αν είναι καλή σχέση με τα αδέλφια μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν είχα πάει βόλτα με τον αδελφό μου, και τον έχασα. Δεν θα ξεχάσω αυτό το συναίσθημα, το ότι χάνεις ένα παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω».

Ο ηθοποιός είπε, επίσης, ότι αποφεύγει να κάνει σχέσεις με γυναίκες από τον ίδιο χώρο και η ιδανική γυναίκα για εκείνον είναι αυτή που στέκεται στα πόδια της. «Δεν πιστεύω στην έννοια του γάμου, πιστεύω στην έννοια της οικογένειας» δήλωσε για τον γάμο που τον χαρακτήρισε «εμπορική πράξη». Τέλος, είπε ότι θα ήθελε να έχει κάνει ένα παιδί μέχρι τα 40 του χρόνια.

Δείτε όσα δήλωσε στο video παραπάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Κουκουράκης, – -,giannis koukourakis, – -