Εξέλιξη: Τι θα απογίνει το ροτβάιλερ που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε μωρό οικογένειας στα Γλυκά Νερά

19:38 5/12/2019 - Πηγή: People

Είναι μια υπόθεση που είχε απασχολήσει εντονότατα την επικαιρότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ένα μωρό είχε βρεθεί νεκρό ύστερα από την επίθεση του ροτβάιλερ της οικογένειας και άμεσα το σκυλί, καθώς και η συγκεκριμένη ράτσα, μπήκαν στο στόχαστρο της κοινωνικής κατακραυγής.

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια επιθυμεί να πάρει πίσω το ροτβάιλερ

Το σκυλί έφυγε από την οικογένεια τότε και πέρασε σε χέρια ειδικών που θα το εκπαίδευαν, θα του έκαναν ψυχολογικά τεστ και θα αξιολογούσαν την κατάστασή του και το αν είναι επικίνδυνο.

Όπως

είδαμε σε μια ανάρτηση στο Facebook της κυρίας Ελίνας Λουκά που ανήκει σε ειδική επιτροπή του δήμου σχετικά με τα αδέσποτα, το θηλυκό ροτβάιλερ θα αξιολογηθεί από εκπαιδευτές και εκείνοι θα κρίνουν αν είναι καιρός για να το υιοθετήσει κάποιος ξανά ή πρέπει να υπάρξει κι άλλη αναμονή για το σκυλί. Πάντως, απ΄όσα λέει η κυρία Λουκά που το ζει από κοντά εδώ και τρεις μήνες, το ροτβάιλερ πέρασε μια επίπονη περίοδο, αφού το πήραν από το σπίτι στο οποίο ζούσε εδώ και 8 χρόνια.

Ηρθε επιτελους το πληρωμα του χρονου.Αποψε θα συστησω και σε εσας τη Βαλερια.Το περιβοητο 'ροτ βαιλερ των Γλυκων Νερων '…

Geplaatst door Elina Louka op Woensdag 4 december 2019

Keywords
Αναζητήσεις
εξελιξη στην υποθεση με το rottweiler
Τυχαία Θέματα