Ένα σπίτι για τους γονείς του: Το δώρο του Γιάννη Αντετοκούμπο μετά την υπογραφή του συμβολαίου

06:12 8/7/2013 - Πηγή: People

Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που κατάφερε να υπογράψει χρυσό συμβόλαιο εφτά εκατομμυρίων στο NBA και πήρε την ελληνική υπηκοότητα μόλις δύο μήνες πριν. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, ο οποίος αποκαλύπτει ποιο είναι το όνειρο της ζωής του τώρα που θα αποκτήσει πολλά χρήματα.

Ο 19χρονος αθλητής αποκαλύπτει ότι το πρώτο δώρο που θα κάνει μετά την υπογραφή του συμβολαίου θα είναι στους γονείς του. «Θα ήθελα να αγοράσω στην οικογένεια μου ένα σπίτι. Θα είναι το ευχαριστώ για όσα μου έχουν προσφέρει οι γονείς

μου. Αυτό που εύχομαι από εδώ και πέρα είναι να έχουμε μια καλύτερη ζωή».

Δείτε ακόμη: Celebrity spotting: Το Hollywood σκάει στα ελληνικά νησιά

Ο Γιάννης αποκαλύπτει ότι ο πρώτος άνθρωπος που του έδωσε συγχαρητήρια μόλις ανακοινώθηκε ότι τον επέλεξαν οι Milwaukee ήταν ο αδελφός του, Θανάσης. Μετά τον πήραν τηλέφωνο οι γονείς του. Ο πατέρας του έκλαιγε και η μητέρα του ήταν πολύ ταραγμένη.

Όσον αφορά στο τι θα του λείψει περισσότερο από την Ελλάδα απαντάει: «Τα πάντα. Ήταν όλα υπέροχα! Το κλίμα, οι παρέες, η θάλασσα. Η ζωή στην Ελλάδα είναι φοβερή».

The post Ένα σπίτι για τους γονείς του: Το δώρο του Γιάννη Αντετοκούμπο μετά την υπογραφή του συμβολαίου appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα