Είναι αυτό το καλύτερο κόλπο για να καθαρίσετε τα τζάμια του αυτοκινήτου από το χιόνι;

18:42 20/11/2019 - Πηγή: People

Κάθε επιλογή στη ζωή έχει και μια θυσία. Ό,τι κάνεις, έχεις αφήσει κάτι άλλο που θα μπορούσες να κάνεις. Και πάντα θα αναρωτιέσαι τι θα είχε συμβεί αν είχες κάνει την άλλη επιλογή.  Έτσι λοιπόν συμβαίνει και με τον καθαρισμό των τζαμιών του αυτοκινήτου στο βαρύ κρύο, τη βαρυχειμωνιά.

Βέβαια, το ακόλουθο hack ίσως να μη χρειαστεί σε κανέναν από εμάς αφού ζούμε στην Ελλάδα και το χιόνι δεν είναι τόσο συχνό. Ειδικά φέτος που δε διαφαίνεται χειμώνας στο ορίζοντα.

Αλλά

σε περίπτωση που το χρειαστείτε, ένας τύπος βρήκε τρόπο να καθαρίζει το χιόνι από το παρμπριζ χωρίς να ανάβει τη μηχανή και να περιμένει να λιώσει για να φύγει ως υγρό από το τζάμι. Τι έκανε; Γέμισε ένα σακουλάκι με καυτό νερό και άρχισε να το τοποθετεί και να το σύρει στην επιφάνεια του τζαμιού. Με αυτόν τον τρόπο έλιωνε άμεσα τον πάγο ή ο πάγος κολλούσε πάνω στο σακουλάκι, αλλά προστάτευε και το χέρι του από το κρύο.

i should honestly have a degree from how much i’ve learned on twitter pic.twitter.com/4YXuG3j8TV

— Shafeeq (@Y2SHAF) November 13, 2019

Πάρα πολλοί στα σχόλια στο Twitter όπου ανέβασε το βίντεο, έγραψαν ότι αυτό δεν είναι και τόσο ασφαλές, καθώς η μεγάλη αντίθεση στη θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει διαστολή του τζαμιού και να δημιουργηθούν ρωγμές, ενώ άλλοι τον είπαν τεμπέλη γιατί προτιμά να χρησιμοποιήσει πλαστικό μιας χρήσης, αντί να σπαταλήσει λίγα λεπτά παραπάνω για να βγάλει τον πάγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα