Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ελισάβετ Σπανού: «Έγινε πολλή φασαρία, μπορεί να ήθελε να προωθήσει το νέο της τραγούδι»

09:52 17/7/2013 - Πηγή: People

Λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού, το 25χρονο μοντέλο έρχεται να απαντήσει μέσα από μια καινούργια συνέντευξή του.

Ελισάβετ Σπανού: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι σχέσεις μου απασχολούν περισσότερο καιρό τα media απ’ όσο διαρκούν»

Ο ίδιος δηλώνει: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτα. Μπορεί η Ελισάβετ να ήθελε να βοηθήσει το νέο της τραγούδι, και καλά έκανε. Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη δουλειά του να φανεί από μόνη της. Αν κάτι αξίζει, θα ξεχωρίσει».

Αυτό

όμως δεν είναι λίγο άδικο για εκείνη;

Μα δεν βγήκα να πω ότι τα έχω με την Ελισάβετ για να κλείσω κάποια επίδειξη μόδας. Οι περισσότερες δουλειές μου είναι στο εξωτερικό και δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή, όπως σχολίασαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ακούω από όλους ότι μίλησα για να ανέβουν οι δουλειές μου… Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με την Ελισάβετ, ούτε σε αντιπαράθεση. Θέλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το θέμα, υποστηρίζει στο ΟΚ.

Ενώ όσον αφορά το διάλογό του με την Τόνια Σωτηροπούλου στο internet, όπου φαίνεται να ειρωνεύεται το νέο hit της τραγουδίστριας Άλλη φάση, ξεκαθαρίζει:

«Έγινε γιατί είμαι πειραχτήρι. Μου ήρθε να το κάνω και το έκανα, χωρίς τη διάθεση να προσβάλω κανέναν, πόσο μάλλον την Ελισάβετ. Απλώς εκείνη τη στιγμή είχα μάθει πως η Ελισάβετ τραγούδησε αυτό το τραγούδι για μένα, για την περίπτωσή μας και το πόσταρα ως inside joke ανάμεσα στην Τόνια και σε μένα».

«Άλλη φάση»: Η Ελισάβετ Σπανού χωρίς ρούχα για το νέο της βίντεο κλιπ

Αυτός ο πόλεμος δηλώσεων δεν λέει να τελειώσει. Περιμένουμε σύντομα την απάντηση της τραγουδίστριας.

The post Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ελισάβετ Σπανού: «Έγινε πολλή φασαρία, μπορεί να ήθελε να προωθήσει το νέο της τραγούδι» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα