Δέκα μέρη που δεν πρέπει με τίποτα να κολυμπήσει κανείς

07:35 22/10/2019 - Πηγή: People

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία απολευστική βουτιά σε μία όμορφη παραλία, μία λίμνη ή ένα ποτάμι; Μάλλον όχι. Πολύς κόσμος λατρεύει το κολύμπι όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορεί κανείς όμως να κολύμπησει όπου θέλει; Αν και στην Ελλάδα διαθέτουμε από τις καλύτερες και πιο καθαρές γαλαζοπράσινες παραλίες, υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο, στα οποία απαγορεύεται το κολύμπι, καθώς μπορεί να αποβεί… μοιραίο. Δείτε παρακάτω δέκα μέρη στα οποία είναι άκρως επικίνδυνο να κολύμπησει κάποιος.

10. Μπλε
Λίμνη, Αγγλία

Το pH της συγκεκριμένης λίμνης είναι 11,3 με αποτέλεσμα να κάνει το νερό άκρως επικίνδυνο για τον άνθρωπο, αφού θα είναι σαν να κολυμπάει κανείς μέσα σε χλωρίνη. Εκτός από αυτό, μέσα στη συγκεκριμένη λίμνη, υπάρχουν νεκρά ζώα, ανθρώπινα απόβλητα, μέχρι και αυτοκίνητα.

9. Ποταμός Γάγγης, Ινδία

Η εκβιομηχάνιση έχει τα οφέλη της. Μας δίνει περισσότερη τεχνολογία, μεγαλύτερη οικονομία και τελικά μία πιο ισχυρή ζωή στην πόλη. Έχει όμως και την σκοτεινή της πλευρά. Η ρύπανση, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και πολλές άλλες αδυναμίες δεν θα αργήσουν να προκύψουν. Και εξαιτίας αυτής της εκβιομηχάνισης ο ποταμός Γάγγης στην Ινδία έχει γίνει από τις πιο επικίνδυνες περιοχές στις οποίες μπορεί να κολυμπήσει κανείς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα