Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν ισχύει τίποτα απ’ ό,τι ακούγεται για εκείνον και τον Alpha

11:05 7/7/2013 - Πηγή: People

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι, θα μπορούσε να πει κανείς, το χρυσό παιδί της τηλεόρασης. Η συμμετοχή του σε οτιδήποτε τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό αποτελεί εγγύηση για σίγουρη επιτυχία.

Το τελευταίο διάστημα κάποιες φήμες ήθελαν, λοιπόν, τον Alpha γι’ αυτούς τους λόγους να του έχει κάνει πρόταση κι εκείνος να την έχει αποδεχτεί, να αναλάβει ρόλο συμβούλου στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ωστόσο, όπως δήλωσε άνθρωπος

που έχει άμεση συνεργασία μαζί του: «Όλα όσα γράφονται και λέγονται για τον νέο ρόλο του Χριστόφορου στον Alpha είναι μυθεύματα! Δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα κυκλοφορούν!».

Διαβάστε επίσης: Bad boy; Ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης δεν είναι τόσο καλό παιδί όσο δείχνει

Παρά το γεγονός ότι τέτοιες ανυπόστατες φήμες ενοχλούν πολύ τον Χριστόφορο, εκείνος εξακολουθεί να έχει την ίδια στάση που έχει όλα αυτά τα χρόνια και να μην απαντάει σε ό,τι γράφεται.

Το μόνο που ισχύει σίγουρα είναι πως ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία του και γι’ αυτό δεν έχει δεχτεί καμία από τις προτάσεις που του έχουν γίνει για συμμετοχή σε οτιδήποτε. Η μόνη πιθανότητα να τον δούμε κάπου στην τηλεόραση είναι μια guest εμφάνιση που συζητάει στο νέο σήριαλ που υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος με τον τίτλο Δια ταύτα.

The post Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν ισχύει τίποτα απ’ ό,τι ακούγεται για εκείνον και τον Alpha appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα