Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη σε νέες περιπέτειες – Παντρεύτηκαν ξανά στο Λας Βέγκας

11:08 7/11/2019 - Πηγή: People

Απολαυστικοί για ακόμα ένα επεισόδιο ήταν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή Globetrotters. Αυτή τη φορά βέβαια δεν είχαμε έντονους τσακωμούς. Κατάφεραν να μας κρατήσουν κολλημένους στην τηλεόραση με άλλον τρόπο. Ο πρώτος ήταν όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους έδωσε το στοιχείο για τον επόμενο προορισμό τους και είχε κάτι να κάνει με ράστα μαλλιά.

Η προφανής σκέψη ήταν η Τζαμάικα για τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ η Αντελίνα ανέφερε την Καραϊβική και αναρωτήθηκε που είχε κάνει ράστα τα μαλλιά της η Χριστίνα Μπόμπά. Ο Χάρης όμως

δε γνώριζε ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η στιχομυθία τους σε αυτό το σημείο ήταν απολαυστική.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι βρέθηκε στο Λας Βέγκας κι εκεί ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους έκανε ένα δώρο. Τους ζήτησε να πάνε σε κάποιο από τα γνωστά παρεκκλήσια για να ανανεώσουν τους όρκους τους. Οι δυο τους χάρηκαν πολύ και έσπευσαν μαζί με έναν μίμο του Έλβις Πρίσλεϊ για να παντρευτούν.

Η Αντελίνα φόρεσε μπεζ φόρεμα και πέπλο στο κεφάλι, αλλά τα ευτράπελα δεν είχαν τελειώσει. Ο άνθρωπος που έκανε την τελετή τους ζήτησε να ανταλλάξουν βέρες, οπότε το ζευγάρι έβγαλε αυτές που φορούσε για να τις ξαναβγάλει. Προσπάθησε να τις βγάλει για την ακρίβεια. Κι αυτό γιατί η βέρα της Αντελίνας δεν έβγαινε με τίποτα. Η αντίδραση της λίγο πριν πει τους όρκους της είναι ως και ξεκαρδιστική.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης, Αντελίνα Βαρθακούρη, – Παντρεύτηκαν, Λας Βέγκας,charis, antelina varthakouri, – pantreftikan, las vegkas