Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον ερχομό ενός παιδιού

21:25 6/7/2013 - Πηγή: People

Για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το ενδεχόμενο να έρθει ένα παιδί στη ζωή της μίλησε στο περιοδικό ΟΚ η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν έχω παραδεχτεί καμία σχέση μου, αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό και αποφεύγω να απαντάω σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Κατά τη γνώμη μου, είναι μάταιο να μιλάς για τις σχέσεις σου. Αν είναι να παντρευτώ με κάποιον, τότε θα βγω και θα μιλήσω. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Οπότε το να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω κάθε σχέση που μου χρεώνουν το θεωρώ πραγματικά χάσιμο χρόνου. Χώρια που αν παραδεχτώ τώρα ότι είμαι με τον Ησαΐα ή τον κάθε Ησαΐα, αύριο, αν χωρίσω, θα πρέπει να μιλήσω και γι’ αυτό, και η ιστορία δεν θα τελειώσει ποτέ».

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ με το Γιώργο Σαμπάνη»

Ενώ για την έλευση ενός παιδιού, είπε: «Πάντα θα είναι καλοδεχούμενο στη ζωή μου ένα παιδί. Αν αποφάσιζα δηλαδή να γίνω μητέρα, προφανώς θα ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ. Αλλά όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μακρινά. Δεν νιώθω ακόμη έτοιμη να γίνω μητέρα».

The post Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον ερχομό ενός παιδιού appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα