ΑΝΤ1: Όνομα – έκπληξη επιστρέφει στο κανάλι

08:12 7/7/2019 - Πηγή: People

Οι αλλαγές στον ΑΝΤ1 ξεκινούν από την πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και συγκεκριμένα από το Πρωινό της Φαίης Σκορδά. Η Ελεάνα Τρυφίδου, επί χρόνια αρχισυντάκτρια της εκπομπής, αποχώρησε, όπως και τρεις δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο πάνελ παραμένουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, ενώ στην ομάδα του Πρωινού θα προστεθεί και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το αν

θα εμφανίζεται στο πάνελ ή αν θα έχει κάποια δική της στήλη.

Σταθερές αξίες είναι ο Γιώργος Παπαδάκης στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη late night ζώνη και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι Still Standing και το YFSF, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ. Οι ιθύνοντες του σταθμού είναι ικανοποιημένοι από την όμορφη ηθοποιό και παρουσιάστρια, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στο να της αναθέσουν και την παρουσίαση του νέου μουσικού talent show The Four, που ως κόνσεπτ είναι εξ αρχής ανατρεπτικό, μια και η τελική τετράδα που έχει ήδη βρεθεί έρχεται αντιμέτωπη με νέους διαγωνιζόμενους, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της για τον τελικό.

Πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο σταθμός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Acun Medya προκειμένου να εντάξει στο πρόγραμμα το The Voice και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Ωστόσο, προς το παρόν, τίποτα δεν έχει κλειδώσει. Στη μυθοπλασία, οι σειρές Μην Ψαρώνεις και Πέτα τη Φριτέζα συνεχίζουν κανονικά, ενώ στο καθημερινό σίριαλ του σταθμού Γυναίκα Χωρίς Όνομα προστίθενται πέντε νέοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, με τη Δανάη Σκιάδη να έχει πάρει τον πρώτο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα κάνει το τηλεοπτικό του comeback ο Μάρκος Σεφερλής με ένα σόου κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Πηγή: People

Keywords
Τυχαία Θέματα