Αγγελική Δαλιάνη: «Ο Μάνος είναι πιο παιδί από την κόρη μας»

04:10 4/7/2013 - Πηγή: People

Δύσκολη και απαιτητική δουλειά να είσαι γονιός πόσο μάλλον όταν είσαι και εργαζόμενη μητέρα. Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει στο περιοδικό You για την τεσσάρων ετών κόρη της και για το πώς εκείνη και ο σύζυγος της, Μάνος Παπαγιάννης, συμπεριφέρονται ως γονείς.

Η 33χρονη ηθοποιός όταν μιλάει για τον πατέρα Μάνο, αναφέρει: «Ιδιαίτερα τρυφερός, θα έλεγα, αν και έχει αναλάβει το ρόλο του αυστηρού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ώστε να εμπνεύσει στη μικρή τον απαιτούμενο σεβασμό και να καταλάβει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της οικογένειας! Γενικά είναι πιο παιδί από την μικρή».

Διαβάστε

ακόμη: Συνταγές διασήμων: Εύκολο και δροσερό γλυκό από την Αγγελική Δαλιάνη

Όσον αφορά το δικό της ρόλο ως μητέρα είπε: «Δεν είμαι υπερπροστατευτική. Φροντίζω να παρακολουθώ τη Μαρία – Λυδία, να είμαι κοντά της και να χτίζω τη σχέση μας κάθε μέρα πάνω σε ουσιαστικές βάσεις. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος όταν έχω φουλ πρόγραμμα, έχουμε βρει οι δυο μας τις ισορροπίες! Είμαι όμως και τυχερή γιατί πραγματικά δεν μας έχει κουράσει καθόλου. Είναι υπάκουη και υπομονετική, όσο μπορεί να είναι βέβαια ένα παιδί στην ηλικία της».

The post Αγγελική Δαλιάνη: «Ο Μάνος είναι πιο παιδί από την κόρη μας» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα