Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

17:09 4/1/2020 - Πηγή: People

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής και μουσικός Ανδρέας Μικρούτσικος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονικού οιδήματος.

Πριν από λίγο εκδόθηκε ανακοινωθέν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας

με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Ας σημειωθεί ότι πληροφορίες για την υγεία του ήρθαν στο φως και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ότι ο Μικρούτσικος βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και λαμβάνει αναπνευστική υποστήριξη, ωστόσο, όπως είπε δεν επρόκειτο για έμφραγμα.

«Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα. Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Δεν ισχύει όμως. Βεβαίως έχει αναπνευστική υποστήριξη ο άνθρωπος, αλλά αυτό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, για να βοηθήσουν τον οργανισμό του. Οι οικείοι λένε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία», ήταν οι πληροφορίες που μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Υπέστη πνευμονικό οίδημα

Keywords
Τυχαία Θέματα