Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για το φθινόπωρο

16:16 25/8/2019 - Πηγή: People

1 από 12ΚριόςΤο Φθινόπωρο του 2019 σας βοηθά να πάρετε μια καλύτερη θέση απέναντι στην εργασία και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται μήνας ραγδαίων εξελίξεων για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Απορροφά πολύ από το δυναμικό και τον χρόνο σας. Ο Οκτώβριος όμως είναι πιο καλός για προσωπικές σχέσεις και την εξέλιξή τους, για νέες συνεργασίες με προοπτικές, ή για προτάσεις που θα σας γίνουν και οι οποίες θα ενισχύσουν έναν νευραλγικό τομέα στη ζωή σας. Μέσα σε όλα το ερωτικό πάθος θα κάνει την εμφάνισή του, ωθώντας σας να διεκδικήσετε έναν άνθρωπο πιο δυναμικά. Τον Νοέμβριο,

ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις σε οικονομικά και άλλα ζητήματα πρακτικής φύσεως που περιμένετε. Η Αφροδίτη όμως στον Τοξότη, θα βοηθήσει στις μετακινήσεις, στις επιδιώξεις, στις σπουδές και στα ταξίδια.

2 από 12ΤαύροςΑνήκετε στα ζώδια που πλεονεκτούν περισσότερο τόσο σε αυτά που θέλετε να έχετε, όσο και για την επιτυχία των στόχων σας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων, παραγωγικός, ακόμα και επενδυτικός μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε ευκαιρίες ανανέωσης του αντικειμένου σας, ή αύξησης της παραγωγής του. Ενδιαφέρον θα έχει και η προσωπική σας ζωή το τελευταίο δεκαήμερο. Τον Οκτώβριο δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, καθώς το πέρασμα του Άρη από τον Ζυγό θα δημιουργήσει δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε μερικούς απαραίτητους ελιγμούς και να φανείτε πιο ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση των εξωτερικών περιστατικών. Την ίδια περίοδο εξελίσσεται κάτι σημαντικό στην αισθηματική σας ζωή. Τον Νοέμβριο, οι αντιπαραθέσεις τονίζονται περισσότερο με όσους διαφωνούν μαζί σας. Καλείστε τότε να υπερασπιστείτε οτιδήποτε θεωρείτε ιδιοκτησία σας και οτιδήποτε νιώθετε ότι αγαπάτε. Ο ανάδρομος Ερμής αυτόν τον μήνα, θα φέρει δοκιμασία του νευρικού σας συστήματος και κάποιες αναπόφευκτες οικονομικές καθυστερήσεις.

3 από 12ΔίδυμοιΓια εσάς, το Φθινόπωρο του 2-10 είναι μια περίοδος ανανέωσης στην εργασία και εξέλιξης στα αισθηματικά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είναι λίγο έντονο και περίεργο, ενώ το δεύτερο θα είναι πιο αποτελεσματικό στις προσπάθειες που καταβάλλετε σε ότι σας αφορά άμεσα. Ο Οκτώβριος είναι πάντα ένας ευχάριστος μήνας για εσάς και αυτό θα αποδειχτεί και αυτήν την χρονιά. Ο Άρης, περνώντας από τον Ζυγό τονίζει την δημιουργικότητα και τις νέες προοπτικές, όπως και την επιτυχία σε θέματα αγάπης. Την ίδια περίοδο, η Αφροδίτη στο πέρασμά της από τον Σκορπιό, βελτιώνει τις συνθήκες, ή τα κέρδη της εργασίας σας. Ο Νοέμβρης έχει μερικές αντιξοότητες αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει κυρίως σε εργασιακά ζητήματα ή σε οικονομικές συναλλαγές. Η Αφροδίτη όμως στον Τοξότη κάνει τους άλλους περισσότερο πρόθυμους και αρωγούς βοήθειας την ώρα που θα την χρειαστείτε.

Sponsored Ad

4 από 12ΚαρκίνοςΤο Φθινόπωρο σας δίνει την ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε σε νέα τάξη τη ζωή σας. Ο Σεπτέμβριος, επικοινωνιακά είναι θετικός και ερωτικά ενδιαφέρων. Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε ξεκινήματα, να κλείσετε συμφωνίες, ή να επιταχύνετε εμπορικές συναλλαγές. Προσέξτε τις φιλοδοξίες σας και τους ανθρώπους που επιλέγετε να υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Ο Οκτώβριος είναι μήνας με διαφορετικές ασχολίες, πολλά γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή και πολλές ενοχλήσεις από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τους άλλους καθώς και κάποια έκτακτα οικονομικά ζητήματα. Ο Νοέμβριος σας θέλει να έχετε πάρει αποφάσεις, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε πρακτικούς τομείς της ζωής σας και να γίνεστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας. Η διπλωματία του χαρακτήρα σας, καθώς και οι συγκυρίες, θα παίξουν θετικό ρόλο στις εξελίξεις.

5 από 12ΛέωνΤο Φθινόπωρο για εσάς είναι περισσότερο πρακτικό και οικονομικά ενισχυμένο. Μετά από ένα έντονο Αύγουστο που ζήσατε, ο Σεπτέμβριος εξελίσσεται καλύτερα για την εργασία και τα οικονομικά σας. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για τη συνεννόηση τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικά θέματα. Αν οργανωθείτε και κουραστείτε θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Οκτώβριος προβλέπεται καλύτερος για εσάς και θα κυλήσει και πιο ευχάριστα η καθημερινότητά του. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, μπορείτε να δεχτείτε προσφορές, ή μπορείτε να ανανεώσετε τις συνθήκες ζωής ή και της δουλειάς σας, στη διάρκειά του. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μετά τις 10 του μήνα βοηθά στη βελτίωση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ή τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Ο Νοέμβριος είναι σύνθετος και περιλαμβάνει και καλές στιγμές, αλλά και πιέσεις στους βασικούς σας τομείς. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί, στον οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Την ίδια περίοδο, τα οικονομικά σας θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά θα μπορείτε να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες. Εξαίρεση, τα καλά νέα αυτής της εποχής, εστιάζονται στη βελτίωση των αισθηματικών και μιας σχέσης που είχε διαταραχθεί στο παρελθόν.

6 από 12ΠαρθένοςΤο Φθινόπωρο του 2019 προβλέπεται σημαντικό, πι ο τυχερό αλλά και πιο αγωνιστικό από τους προηγούμενους μήνες. Η συνάντηση του ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας στις αρχές του Σεπτέμβρη ανοίγει καινούριους κύκλους δράσης, σχέσεων, οικονομικών προοπτικών και γενικότερα βελτίωσης, είτε συνθηκών ζωής, είτε διευκόλυνσης για να φτάσετε στον προορισμό σας. Τον Οκτώβριο θα ευαισθητοποιηθεί πολύ το αίσθημα της οικογενειακής και της οικονομικής σας ασφάλειας. Τα γεγονότα θα δοκιμάσουν λίγο την ευθυκρισία σας και θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε τι ς οικονομικές σας πρακτικές. Ο Νοέμβριος προβλέπεται καλύτερος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της γενικότερης εποχής και παρά τον ανάδρομο Ερμή που θα δοκιμάσει την υπομονή και την ανοχή σας, θα μπορέσετε να βελτιώσετε συνθήκες ζωής και να τακτοποιήσετε αρκετές από τις πολύ σημαντικές για εσάς, υποθέσεις. Στο χέρι σας είναι να κλείσετε θετικά και επιτυχημένα αυτόν τον λίγο ηλεκτρισμένο μήνα.

Sponsored Ad

7 από 12ΖυγόςΟ Σεπτέμβριος είναι σύνθετος μήνας. Ξεκινά με άγχος και ανησυχία. Η εργασία και η καριέρα γενικότερα παίζουν σημαντικό ρόλο το πρώτο δεκαπενθήμερο. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 15 του μήνα και μετά, σας δίνει καινούρια κίνητρα, βελτιώνει τον παράγοντα της τύχης και τις επιδόσεις σας όπου και αν κατευθύνονται. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας δημιουργικός, αλλά και νευρικός. Ο Άρης στο πέρασμά του από το ζώδιό σας ανοίγει νέες προοπτικές στη ζωή σας, αλλά κλείνει με επεισοδιακό τρόπο, είτε εκκρεμότητες, είτε σχέσεις ή υποθέσεις που είχαν τερματιστεί και αρνιόσασταν να το δεχτείτε. Ο Νοέμβριος είναι συνέχεια του Οκτωβρίου, καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας, μέχρι τις 21 του μήνα. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε λίγο κάποια σχέδιά σας, να αναθεωρήσετε ένα πρόγραμμα που είχατε φτιάξει πριν και να αντέξετε αναπόφευκτες οικονομικές καθυστερήσεις, ή ανάγκες. Η Αφροδίτη με το Δία, μαζί στον Τοξότη τον μήνα αυτόν σας βοηθά να εξυπηρετηθείτε από τρίτους, στο στενό περιβάλλον ή σας δίνει ευκαιρίες να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια και να επεκτείνετε τα όριά σας.

8 από 12ΣκορπιόςΤο Φθινόπωρο έχει πολλά καλύτερα να σας δώσει εφέτος, από όσα οι προηγούμενες εποχές που μεσολάβησαν. Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας γρήγορων εξελίξεων σε θέματα εργασίας, οικονομικών διαπραγματεύσεων, νομικών διεκδικήσεων, ή τυπικών υποθέσεων. Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να πραγματοποιήσει προσδοκίες, ή να σας δώσει τα μέσα για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που εκκρεμεί από καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι πιο πλούσιο σε κοινωνική ζωή και πιο τυχερό σε κοινωνική δραστηριότητα. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας περίεργος. Αλλά και επικοινωνιακά πιο αποδοτικός από τον Σεπτέμβριο. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, σας φέρνει σε πλεονεκτική θέση. Τόσο οικονομικά, όσο και αισθηματικά, ο μήνας αυτός έχει μεγάλη βαρύτητα. Οι περισσότερο φιλόδοξοι πρέπει να κάνετε άλματα στους χώρους των δραστηριοτήτων σας γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι επιτυχή. Είναι περίοδος για να αξιοποιήσετε ταλέντα, κοινωνικές γνωριμίες, ή να έχετε χρήσιμες επαφές. Αντίθετα ο μήνας των γενεθλίων σας, ο Νοέμβριος, είναι λίγο περίεργος, ανήσυχος και νευρικός. Οφείλεται στον ανάδρομο Ερμή και στην προετοιμασία του Άρη να περάσει μετά τις 20 του μήνα στο ζώδιό σας για να αλλάξει πολλές από τις ισορροπίες στη ζωή σας. ‘Όμως, κινούμενοι μαζί λογικά και προνοητικά, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ενισχύσετε αυτά που θέλετε να μείνουν και να διατηρηθούν, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, ο μήνας των γενεθλίων σας σάς δίνει εφόδια και τύχη για να ξεκινήσετε δυναμικά την επόμενη χρονιά.

9 από 12ΤοξότηςΤο Φθινόπωρο δίνει μια καλή αίσθηση των εξελίξεων που σας αφορούν και βεβαιώνει τις προσδοκίες σας σε πολλούς τομείς. Αφορά περισσότερο όσους έχετε εργαστεί σοβαρά και όσους καταφέρατε να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας. Ο Σεπτέμβριος είναι συνέχεια των καλών στιγμών του Αυγούστου και επιτρέπει σε ορισμένους από εσάς να συνεχίσετε ή να φύγετε τώρα στις διακοπές σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από τις επιλογές σας του παρελθόντος, ενώ τα επαγγελματικά σας φροντίζουν να ενισχύουν την ματαιοδοξία σας. Ο Οκτώβριος είναι μήνας αξιολόγησης των πεπραγμένων, σοβαρότητας των ιδιοτήτων σας και αναθεώρησης των στόχων σας. Οι πιο ρεαλιστές θα δεχτείτε έναν έξυπνο συμβιβασμό στις απολαβές σας, αλλά θα εργαστείτε ώστε αυτός ο συμβιβασμός να αποφέρει περισσότερα σε συγγενείς τομείς. Δηλαδή να έχετε περισσότερα αντισταθμιστικά οφέλη. Ο Νοέμβριος χαρακτηρίζεται από τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και στην εκεί συνάντησή του με τον Άρη, γεγονός που σας θέλει προσεκτικούς και πολύ επιφυλακτικούς με όσα διαδραματίζονται στο στενό σας περιβάλλον, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Sponsored Ad

10 από 12ΑιγόκερωςΤο Φθινόπωρο είναι περίοδος αναδιοργάνωσης και ετοιμότητας για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Οι μικρές επιτυχίες στην εργασία και στα πρακτικά θέματα θα χαρακτηρίσουν τον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να ενεργοποιηθείτε και σε άλλα θέματα της καθημερινότητάς σας. Η αισθηματική σας ζωή περνά μια περίοδο προβληματισμού, αλλά όπως και αν εξελιχθούν τα γεγονότα, θα διαθέτετε πάντα τις εναλλακτικές λύσεις και την απαραίτητη υπομονή. Ο Οκτώβριος είναι μήνας εργατικός, συνεπής, εποικοδομητικός και σταθερός. Ευνοεί τα σχέδιά σας μέσα από συνεργασίες και συλλογική προσπάθεια. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλή οργάνωση και πίστη στον στόχο τους. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Ο Άρης στον Σκορπιό επίσης, σας κρατά ετοιμοπόλεμους στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας σε όλους τους τομείς.

11 από 12ΥδροχόοςΤο Φθινόπωρο για σας προβλέπεται δημιουργικό σε τομείς όπως η εργασία, οι μετακινήσεις, οι αναπτυξιακές επιλογές και σε σχέσεις με το περιβάλλον. Φανείτε τολμηροί στις επιλογές σας και ξεπεράστε ενδοιασμούς που δεν σας ωφέλησαν στο παρελθόν. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας που θα ξετυλίξει σταδιακά το νήμα των ενδιαφερόντων σας και που θα σας προτρέψει να σκεφτείτε διαφορετικά και πιο εποικοδομητικά. Το προσωπικό σας μέλλον φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαιτέρως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Κάποιοι αποφασίζετε να επισημοποιήσετε την αισθηματική σας ζωή και να αποκτήσετε οικογένεια. Ο Οκτώβριος θα έχει μερικά εμπόδια στην εργασία, τα οποία χρειάζονται σκέψη και ανάπτυξη στρατηγικής στην αντιμετώπισή τους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να κάνετε μια σημαντική στροφή στις υπηρεσίες που προσφέρετε και να εμπλουτίσετε το αντικείμενό σας. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σας προϊδεάσει για τις αλλαγές του Χειμώνα που ακολουθεί. Χρειάζεται λοιπόν να είστε βέβαιοι για ευαίσθητα θέματα, να φροντίσετε τον ψυχισμό σας, να περιποιηθείτε την υγεία σας και να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους θα επιτυγχάνετε σταδιακά, καθώς ο παράγοντας της τύχης θα κάνει καίρια την εμφάνισή του στο πλευρό σας.

12 από 12ΙχθύεςΤο Φθινόπωρο είναι η εποχή που σας βοηθά να νιώσετε τόσο ασφαλείς, όσο και χρήσιμοι. Οι περισσότεροι από εσάς ανακαλύπτετε τομείς ενδιαφέροντος που δεν σας απασχόλησαν στο παρελθόν και θα επιχειρήσετε μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητάς σας. Αφορμή γι αυτό θα είναι τα έντονα συναισθήματα που φέρνει ο Σεπτέμβριος, καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας βάζει σε περιπέτειες και αναστατώνει την ηρεμία σας. Το αισθηματικό δέλεαρ προβλέπεται σημαντικό και θα πρέπει να ζυγίσετε σωστά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας. Ο Οκτώβριος στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πιο πρακτικά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε τακτοποιήσει τα αισθηματικά σας. Φροντίστε λοιπόν να εξυπηρετήσετε καλύτερα το συμφέρον σας, να εργαστείτε ουσιαστικά και κάποιοι από εσάς, να κυνηγήσετε πιο αποτελεσματικά τα όνειρά σας. Ο Νοέμβριος θα δοκιμάσει τις επιλογές, τα νεύρα και την εξουσία που διαθέτετε απέναντι σε ορισμένους ανθρώπους. Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Σκορπιό προμηνύεται θύελλες στα οικονομικά, οι οποίες, μέχρι να κοπάσουν θα συμπαρασύρουν στο διάβα τους και άλλους, πιο τακτοποιημένους μέχρι τότε, τομείς της ζωής σας!

Τι θα φέρουν τα άστρα στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα