Άλλη μια βιογραφία προ των πυλών στο Χόλιγουντ: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα παίξει τον Μπομπ Ντίλαν

09:49 7/1/2020 - Πηγή: People

Εσχάτως νιώθουμε ότι ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι σαν τη γνωστή μπύρα ελληνικής ζυθοποιίας. Είναι παντού. Όποια κινηματογραφική πέτρα κι αν σηκωθεί, θα τον βρούμε από κάτω. Το 2019 τον είδαμε σε τρεις ταινίες, το Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη, το The King και φυσικά τις Μικρές Κυρίες. Το 2020 θα τον δούμε στα 2 από τα 3 μεγαλύτερα κινηματογραφικά πρότζεκτ, το Dune του Βιλνέβ και το French Dispatch του Γουές Άντερσον. Δεν είναι όμως αυτά που μας κάνουν να ασχοληθούμε

μαζί του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τιμοτέ Σαλαμέ βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για να μπει στην χορεία των ηθοποιών που ενσαρκώνουν θρυλικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Μετά τον Ραμί Μάλεκ που έκανε το 2018 τον Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody και πήρε Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, μετά τον Τάρον Έτζερτον που υποδύθηκε το 2019 τον Έλτον Τζον και πήρε το βράδυ της Κυριακής τη Χρυσή Σφαίρα, ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα γίνει ο Μπομπ Ντίλαν.

Ο μουσικός με το παγκόσμιο αποτύπωμα που μάλιστα πήρε και το Νόμπελ Ειρήνης το 2016, έχει αναλάβει ο ίδιος την παραγωγή της βιογραφίας του και είναι παραπάνω από ένθερμος υποστηρικτής του Σαλαμέ για να τον ενσαρκώσει. Μάλιστα, το σενάριο φαίνεται να είναι ήδη έτοιμο από τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ που έκανε το 2019 το Ford vs. Ferrarri με Ντέιμον και Μπέιλ και η ταινία θα επικεντρωθεί στην εποχή της μετάβασης του Ντίλαν από την ακουστική κιθάρα στην ηλεκτρική και στην ανάδυσή του ως εκ των κορυφαίων της folk μουσικής.

Ως προς τον Τιμοτέ Σαλαμέ, στα 24 του είναι ήδη ένας ηθοποιός από το πρώτο ράφι και μην ξεχνάμε πως πέραν αυτών των ταινιών, ετοιμάζεται και το sequel του Call Me By Your Name.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλη, Χόλιγουντ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μπομπ Ντίλαν,alli, choligount, timote salame, bob ntilan