Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ηθοποιοί για το ρόλο του Elvis Presley

18:17 3/7/2019 - Πηγή: People

Μια ταινία βασισμένη στη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ ετοιμάζει ο Μπαζ Λούρμαν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, την προηγούμενη εβδομάδα, από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Πρίσλεϊ πέρασαν πέντε ηθοποιοί. Ο λόγος για τους :  Έλγκον, Στάιλς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Όστιν Μπάτλερ και Μάιλς Τέλερ.

Οι δυο που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και θα δοκιμαστούν ξανά προκειμένου οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν ποιος θα πάρει τελικά τον ρόλο είναι Άνσελ Έλγκορτ και ο Χάρι Στάιλς.

Ο

Έλγκορτ μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσει και τα γυρίσματα της ταινίας «West Side Story» που θα σκηνοθετήσει Στίβεν Σπίλμπεργκ, στην οποία θα έχει έναν από τους πιο πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ ο Στάιλς  α εμφανιστεί στη συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας «Top Gun».

Όσον αφορά τους άλλους τρεις ηθοποιούς που πέρασαν από δοκιμαστικό για τον συγκεκριμένο ρόλο ο Μπάτλερ έχει έναν ρόλο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο, ενώ ο Στάιλς ξεχώρισε με την συμμετοχή του στην ταινία «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Τέιλορ-Τζόνσον έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες Kick-Ass και τους «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», αλλά και από τον ρόλο ως Τζον Λένον στην ταινία «Nowhere Boy».

Keywords
Τυχαία Θέματα