Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2019: Όσα αποκάλυψε για τις άσχημες συμπεριφορές των υπόλοιπων διαγωνιζομένων

12:26 17/10/2019 - Πηγή: People

Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα στα φετινά Καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου.

Το κορίτσι με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που μεγάλωσε και σπούδασε στην Ολλανδία κέρδισε το στέμμα της ομορφότερης Ελληνίδας για τη φετινή χρονιά.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει

τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day» όπου αποκάλυψε πως αυτός δεν είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας της μιας και στο παρελθόν έχει κερδίσει τίτλους ομορφιάς σε Κορέα και Αλβανία και πως είχε όνειρο ζωής να λάβει μέρος σε ένα μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς και να κερδίσει τον τίτλο.

Στη συνέχεια όμως μίλησε και για τις άσχημες συμπεριφορές που βίωσε από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες είδε να αλλάζουν ι συμπεριφορές κάποιων κοριτσιών ενώ κάποιες άλλες δεν πήγαν καν να τη συγχαρούν.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις υπόλοιπες εστεμμένες ανάμεσα στις οποίες είναι και μια από τις διαγωνιζόμενες του GNTM.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Σταρ Ελλάς 2019, Όσα,afti, star ellas 2019, osa