The Irishman: Το νέο trailer για την ταινιάρα του Σκορσέζε είναι επικό

16:12 26/9/2019 - Πηγή: People

Είναι το πιο δυνατό χαρτί του Netflix για την οσκαρική κούρσα. Είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές ταινίες σε επίπεδο καστ τα τελευταία χρόνια. Είναι όμως και μια αληθινή ιστορία που αγγίζει έντονα το αμερικανικό έθνος. Για όλους αυτούς τους λόγους το The Irishman είναι πολυαναμενόμενο και οι προσδοκίες όλων μας βρίσκονται στα ύψη.

Περιμένοντας να έρθει η 27η Νοεμβρίου, όταν και θα είναι διαθέσιμη η ταινία στο Netflix, το The Irishman

κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του εν όψει και της πρώτης παρουσίασης της ταινίας στην έναρξη του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης αύριο το βράδυ.

Εκεί βλέπουμε όλο το χρονικό φάσμα που καλύπτει το The Irishman, με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο νέους, κάτι που επιτεύχθηκε με την τεχνολογία VFX.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 210 λεπτά και μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί και μετά την προβολή στο φεστιβάλ, αφού είθισται να υπάρχουν μικρές προσθαφαιρέσεις ή μόνο αφαιρέσεις, ανάλογα με το feedback που έχουν πάρει οι συντελεστές.

Το trailer πάντως μας προδιαθέτει στον απόλυτο βαθμό για μια ταινία που ίσως μπει στην τριάδα των κορυφαίων που φέρουν την υπογραφή του Μάρτιν Σκορσέζε.

Να υπενθυμίσουμε πως το The Irishman καταπιάνεται με τα γεγονότα ετών που οδήγησαν στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα από τον Ιρλανδό γκάνγκστερ Φρανκ Σίραν. Εκτός από τους Ντε Νίρο και Πατσίνο, θα δούμε τους Τζο Πέσκι, Χάρβι Καϊτέλ, Μπόμπι Καναβάλε, Ρέι Ρομάνο και Τζέσι Πλέμονς.


Keywords
Τυχαία Θέματα