See: Ο Τζέισον Μομόα σε μια δυστοπική σειρά που θυμίζει Ζοζέ Σαραμαγκού

12:27 11/9/2019 - Πηγή: People

Μετά το τέλος του Frontier κι ενώ έχει ακολουθήσει το επιτυχημένο Aquaman, ο Τζέισον Μομόα θα παίξει σε άλλη μια σειρά που αναμένεται να προκαλέσει συζήτηση και να μπει στις αγαπημένες. Όχι όμως μόνο επειδή είναι πρωταγωνιστής αυτός ο τρομερός τύπος.

Έχει και πολύ ενδιαφέρον story το See. Θυμίζει αρκετά το Περί Τυφλότητος του Σαραμαγκού, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σε αυτό το sci-fi φουτουριστικής δυστοπίας, μεταφερόμαστε σε μια κοινωνία με λίγους επιζήσαντες από μια καταστροφή και όλοι είναι τυφλοί. Ο Τζέισον Μομόα είναι

ο Μπάμπα Βος, αρχηγός μιας φυλής, και προσπαθεί να τους διατηρήσει ζωντανούς. Είναι και αυτός που με τη γυναίκα του Μάγκρα θα κάνουν δύο παιδιά και θα είναι τα πρώτα που θα έχουν όραση μετά από αρκετούς αιώνες.

Στον κόσμο τους όμως οι τυφλοί δε μπορούν να ανεχτούν αυτούς που βλέπουν. Και γι΄αυτό η Βασίλισσα Κέιν θα διατάξει να τα βρουν και να τα σκοτώσουν θεωρώντας πως η όραση ήταν η αιτία που οι θεοί τιμώρησαν τους ανθρώπους. Επειδή έβλεπαν το φως, διέπραξαν υπέρτατη ύβρη και τιμωρήθηκαν.

Ο Βος θα κληθεί να κρατήσει ασφαλή τα παιδιά του που τα βλέπει ως απεσταλμένα από κάποια θεϊκή δύναμη, ώστε να οδηγήσουν τους τυφλούς στη γη της επαγγελίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα