Mel B: Φόβοι ότι κινδυνεύει να χάσει την όραση της

13:38 20/5/2019 - Πηγή: People

Η Mel B μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή αφότου έχασε την όραση στο δεξί της μάτι λίγο πριν το reunion tour των Spice Girls. Η 43χρονη τραγουδίστρια έφτασε στο London’s Moorfields Eye Hospital και είπε στους γιατρούς πως είναι «εντελώς τυφλή» και «δεν μπορεί να δει τίποτα» αφότου έχασε την όραση στο δεξί της μάτι ενώ εδώ και 20 χρόνια δεν μπορεί να δει από το αριστερό της μάτι λόγω μίας εγχείρησης με lazer στην οποία είχε υποβληθεί.

Μία πηγή ανέφερε στην Daily Mail

«H Mel είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τα υπόλοιπα κορίτσια και οι managers ανησυχούν πολύ. H Mel βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας και ούρλιαζε πως δεν μπορεί να δει τίποτα. Στο νοσοκομείο κατέφθασε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε σοφέρ και με τη βοηθό της η οποία της κρατούσε το χέρι. Ακόμη κανείς δεν ξέρει από τι προκλήθηκε, το σίγουρο είναι όμως ότι λαμβάνει μία πολύ καλή θεραπεία.»

Τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της έκανε η εκπρόσωπος τύπου της: «Η κατάσταση της Mel είναι υπό έλεγχο. Ανυπομονεί για το tour.»

Το Spice World – 2019 tour, ξεκινάει στις 24 Μαϊου στο Δουβλίνο και θα περάσει και από το Μάντσεστερ, Coventry, Εδιμβούργο, Bristol και Λονδίνο ενώ η Victoria Beckham δεν πρόκειται να συμμετέχει λόγω του full time προγράμματος της και την ενασχόληση της με τη μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα