Meghan Markle: Δείτε την Ισπανίδα πολιτικό σωσία της Δούκισσας του Sussex

12:15 29/5/2019 - Πηγή: People

Αν δει κανείς την παρακάτω φωτογραφία, θα θεωρήσει πως πρόκειται για την Δούκισσα του Sussex, και δικαιολογημένα αφού η ομοιότητα είναι τεράστια.

View this post on Instagram

Paseando con @edmundobal por las calles de Vallecas. #FotosDeCampaña #NoAguantoEnElDespachoLoMíoSonLosBarrios #EdmundoFichaje

A post shared by Begoña Villacis (@begonavillacis) on Apr 2, 2019 at 3:46am PDT

Κι όμως η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει καμία σχέση με την Meghan Markle. Πρόκειται για μια 42χρονη πολιτικό από την Ισπανία που ακούει στο όνομα Begona Villacís. Την περασμένη Κυριακή η υποψήφια Δήμαρχος εμφανίστηκε σε κάποιο εκλογικό κέντρο με το νεογέννητο μωρό της προκειμένου να ψηφίσει για τις Ευρωεκλογές. Το ντύσιμό της μάλιστα θύμιζε πολύ εκείνο της Meghan Markle, ενώ τα βλέμματα όλων εξαιτίας αυτής της ομοιότητας ήταν στραμμένα επάνω της.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την Daily Mail, η συγκεκριμένη πολιτικός παντρεύτηκε την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την Meghan και τον Harry και έμεινε έγκυος ταυτόχρονα με τη Meghan.

View this post on Instagram

Paseando por Chamberí en la jornada de reflexión, me he enterado de que Inés ya tiene apodo: “la mandarina” y me ha hecho mucha gracia! #GataYMandarina #LaMandarina #Jornadadereflexión

A post shared by Begoña Villacis (@begonavillacis) on May 25, 2019 at 4:48am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα