Kylie Minogue: Δάκρυσε στη σκηνή του Glastonbury Festival- Η επιστροφή της 14 χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού

14:47 1/7/2019 - Πηγή: People

Στη σκηνή του Glastonbury Festival επέστρεψε την Κυριακή 30/06 η Kylie Minogue, 14 χρόνια μετά την ακύρωση της εμφάνισής της στο δημοφιλές μουσικό Φεστιβάλ εξαιτίας της διάγνωσής της με καρκίνο του μαστού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της 51 ετών τραγουδίστριας στη σκηνή συνοδεύτηκε από συγκίνηση, αφού όπως είπε και στους 100.000 που βρέθηκαν στο κοινό

για να την παρακολουθήσουν: «Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή».

View this post on Instagram

Thank you SO MUCH! Words cannot describe what today meant to me. @glastofest

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Jun 30, 2019 at 11:06am PDT

Η Minogue ήταν μόλις 36 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τον Μάιο του 2005, και υποχρεώθηκε να ακυρώσει τόσο την εμφάνισή της τότε στο Glastonbury όσο και τη παγκόσμια περιοδεία της Showgirl – The Greatest Hits Tour, για να προχωρήσει άμεσα σε εγχείρηση και χημειοθεραπεία. H Kylie ολοκλήρωσε τις θεραπείες της και τον Ιανουάριο του 2006 ανακοίνωσε ότι ήταν πλέον «καθαρή» από τον καρκίνο.

Στη διάρκεια της 75λπετης σκηνικής της παρουσίας, η Kylie ανέτρεξε σε εκείνες τις μέρες, όταν χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της και να περάσει σε θεραπεία, και δάκρυσε. Όπως είπε: «Το 2005 ήταν να είμαι εδώ. Όμως οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να είμαι εδώ. Μακάρι τα πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η ζωή. Είμαστε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή».

Η Kylie θυμήθηκε ότι τότε αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το μουσικό Φεστιβάλ από την τηλεόραση και είπε: «Κάποιοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν μερικά από τα τραγούδια και αυτό είναι το πνεύμα και η γενναιόδωρη φύση του Glastobury»

Στη σκηνή μαζί της η αυστραλέζα ερμηνεύτρια κάλεσε τον Chris Martin των Goldplay που έκαναν ντουέτο στο Can’t Get You Out Of My Head, ενώ τους θαυμαστές της περίμενε μία ακόμα έκπληξη αφού στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Nick Cave με τον οποίο ερμήνευσαν το ντουέτο τους του 1995 Where The Wild Roses Grow.

View this post on Instagram

Kylie Minogue at Glastonbury, 2019 . @andrewwhitton

A post shared by Rob Sinclair / Work account (@gribiche) on Jul 1, 2019 at 1:58am PDT

Το video με τη στιγμή που η Kylie Minogue δακρύζει στη σκηνή:

Keywords
Τυχαία Θέματα