Khloe Kardashian: Έτσι έμαθε πως την απατά ο Tristan Thompson με την Jordyn Woods

15:03 17/6/2019 - Πηγή: People

Πριν λίγους μήνες είχε διαρρεύσει η νέα απιστία του Tristan Thompson με την Jordyn Woods, την κολλητή της Kylie Jenner. Στο σπίτι των Kardashians είχε επικρατήσει ένας μικρός… χαμός λόγω των σχέσεων που είχε η νεαρή με την οικογένεια. Η Khloe Kardashian για μία ακόμη φορά τότε είχε βρεθεί προ απροόπτου με τον σύντροφό της.

Ο χωρισμός τους πλέον είναι οριστικός

και όχι άδικα, καθότι η reality star έχει ανεχτεί πολλές απιστίες από τον μπασκετμπολίστα. Ωστόσο, μέσα από το reality Keeping Up with the Kardashians, βλέπουμε για πρώτη φορά τις αντιδράσεις και τον τρόπο που μαθεύτηκε η εν λόγω απιστία.

Στο επεισόδιο της επόμενης Κυριακής προβάλλεται η σχετική στιγμή που μαθαίνεται η απιστία του Thompson. Αρχικά βλέπουμε την Kim να δέχεται τηλέφωνο από την κολλητής της, η οποία της λέει: «Ο Tristan και η Jordyn ήταν χθες βράδυ ο ένας πάνω στον άλλο». Λίγο μετά ακούγεται η φωνή της Kim να λέει ότι ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας παραδέχτηκε ανοιχτά την απιστία του.

Από τη μεριά της η Khloe με δάκρυα στα μάτια λέει: «Ήξερα ποιος είναι, αλλά ούτε μία στο εκατομμύρια δεν θα σκεφτόμουν ποια είναι αυτή. Είναι τόσο άσχημο που είναι όλα δημόσια».

Δείτε το trailer από το τελευταίο επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα