Kate Moss: «Η κόρη μου παριστάνει τη Miranda Priestly από το Devil Wears Prada»

23:39 16/7/2013 - Πηγή: People

Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στα μέσα, με φωτεινή εξαίρεση τις φωτογραφήσεις με αφορμή το γάμο της μητέρας της, αλλά όπως φαίνεται οι φιλοδοξίες της σχετίζονται με το χώρο της μόδας. Με μαμά ένα από πιο διάσημα supermodels όλων των εποχών και μπαμπά τον εκδότη Jefferson Hack –ιδρυτή του περιοδικού Dazed & Confused –δεν θα μπορούσε το μήλο να πέσει πολύ μακριά από τη μηλιά.

«Έχει δει την ταινία The Devil Wears Prada

δέκα φορές», εξομολογήθηκε η Kate στο περιοδικό Allure και συνέχισε περιγράφοντας τι συμβαίνει στο σπίτι τους: «Έχει ένα γραφείο στο δωμάτιο της με ένα τηλέφωνο πάνω. Πάει λοιπόν φοράει ένα ωραίο σύνολο και σηκώνει το τηλέφωνο απαντώντας “Παρακαλώ; Γραφείο της Miranda Priestly εδώ”».

Διαβάστε επίσης: Kate Moss -Δεν υπήρξα ποτέ ανορεξική και δεν έκανα ηρωίνη

Η Moss αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που την είδε να το κάνει τρελάθηκε. «Ήταν τόσο αστείο. Μάλιστα της είπα “Lila, ξέρεις ποιά είναι η Miranda Priestly στην πραγματική ζωή; “Αλλά δεν τη νοιάζει. Απλώς συνεχίζει “Εμπρός, μιλάτε με το γραφείο της Miranda Priestly. Μπορείτε να περιμένετε; ….Ο Patrick Demarchelier στο τηλέφωνο!” Δεν έχει ιδέα ποιοί είναι παρόλ’ αυτά τα επαναλαμβάνει κατα λέξη».

Ποιός ξέρει; Ίσως σε μερικά χρόνια δούμε την δεκάχρονη κόρη της Kate Moss να αντικαθιστά την Anna Wintour. Αννούλα be careful!

The post Kate Moss: «Η κόρη μου παριστάνει τη Miranda Priestly από το Devil Wears Prada» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα