Kate Middleton – Meghan Markle: H πίεση που δέχτηκαν για να γίνουν φίλες – Τι έχει αλλάξει στη σχέση τους σήμερα;

12:52 18/7/2019 - Πηγή: People

Η Kate Middleton και η Meghan Markle μπορεί να διαθέτουν πια «βασιλικό» status, ωστόσο στην αρχή της γνωριμία τους οι ζωές τους ήταν σε πολύ διαφορετικά σημεία.

Τώρα, μπορεί η μητρότητα να τις έχει φέρει λίγο πιο κοντά, ωστόσο έναν χρόνο πριν, η νιόπαντρη Δούκισσα του Sussex μάθαινε ακόμα πώς να ανταποκρίνεται στον ρόλο της ως νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας,

ενώ η Δούκισσα του Cambridge προσπαθούσε να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον ρόλο της ως μητέρα τριών μικρών παιδιών – ενός βρέφους και δυο κάτω των 5 ετών- και τις υποχρεώσεις της ως μέλλουσα βασίλισσα.

Όπως περιγράφει άνθρωπος από το περιβάλλον του παλατιού, «Δέχτηκαν αδικαιολόγητη πίεση καθώς ο κόσμος ήθελε να τις δει να γίνονται κολλητές».

Το γεγονός ότι οι δυο Δούκισσες δεν εμφανίζονταν να κάνουν παρέα – η καθεμία εξάλλου είχε τον δικό της κύκλο φίλων, ενώ η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση χωρίς τους συζύγους τους, έγινε στο περσινό Wimbledon- τόσο ο κόσμος τις ήθελε να είναι «απέναντι».

Τα πρώτα ρεπορτάζ που αναφέρονταν σε ένταση ανάμεσα στα δυο ζευγάρια ξεκίνησαν με την απόφαση της Meghan και του Harry να μετακομίσουν από το Παλάτι Kensington – όπου ζουν η Kate και ο William με τα παιδιά τους – στο Frogmore Cottage στο Windsor Castle, 40 χλμ. μακριά. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι τα δυο ζευγάρια χώρισαν τα γραφεία τους, ενώ οι Sussexes ανακοίνωσαν και την αποχώρησή τους από το βασιλικό ίδρυμα φιλανθρωπιών που ήταν υπό την εποπτεία των τεσσάρων.

Όπως όμως υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον των δυο ζευγαριών, αυτή η απόσταση βοήθησε τα ζευγάρια να έρθουν ξανά κοντά. «Ο διαχωρισμός τους επιτρέπει να περνάνε περισσότερο χρόνο ως οικογένεια και όχι ως βασιλικοί συνάδελφοι», σημειώνει πηγή από το παλάτι. Και προσθέτει: «Υπάρχει μια αίσθηση ότι η σχέση της Kate και της Meghan δυναμώνει ξανά».

Πηγή: people.com

Keywords
Τυχαία Θέματα