GNTM 2 – Βίκυ Καγιά: «Θέλω να στεγνώσεις στην περιφέρεια» – Το σχόλιο για το σώμα της Χαράς

11:21 17/12/2019 - Πηγή: People

Ένα σχόλιο της Βίκυς Καγιά για το σώμα της Χαράς Παππά φαίνεται να έχει προκαλέσει δυσφορία στα social media και εκ νέου ερωτήματα για το τι θεωρείται ωραίο στον κόσμο της μόδας και τι όχι.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, τα πέντε κορίτσια βρέθηκαν στο Μιλάνο, στο showroom του οίκου Blumarine, με την κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες να κάνει fitting.

Στόχος ήταν η κάθε μία από αυτές να περπατήσει στην πασαρέλα με 4 διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του γνωστού οίκου μόδας.

Εδώ,

όμως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ρούχα του showroom ήταν σε μέγεθος δείγματος, δηλαδή στο μικρότερο μέγεθος που καλείται να φορέσει ένα μοντέλο.

Κέισι και Χαρά δοκίμασαν πρώτες τα ρούχα και εκεί ένα φλοράλ εσώρουχο που δόθηκε αρχικά στη Χαρά της ήταν αρκετά στενό, με την παίκτρια να παραδέχεται ότι το συγκεκριμένο ρούχο «πάταγε» πολύ στο σώμα της και δεν της ταίριαζε.

Εκείνη τη στιγμή, η κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά, πλησιάζει την παίκτρια για να επιθεωρήσει την κατάσταση και ποιο θα μπορούσε να είναι ιδανικό ρούχο για εκείνη και ακούγεται να της λέει οτι ενώ διαθέτει υπέροχο σώμα, με στενή μέση, υπέροχα πόδια και στήθος, ωστόσο, η περιφέρεια πρέπει να χαθεί.

«Θέλω να μου στεγνώσεις λίγο στην περιφέρεια, γιατί είναι κρίμα», ακούγεται να λέει η Καγιά στη Χαρά, ωστόσο η παίκτρια δεν φαίνεται να ενοχλείται από το σχόλιο. Αντιθέτως και παρά τα σχόλια που υπήρξαν στα social media, εμφανίζεται στην κάμερα να εξηγεί ότι ξέρει πως έχει το περιθώριο να χάσει κάποια κιλά.

Και φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι το μοντέλο που αποχώρησε χθες έχει ζηλευτές αναλογίες και ότι η όλη κουβέντα γίνεται για τα δείγματα του εν λόγω οίκου και για την επιμονή πολλών οίκων μόδας να δίνουν στα μοντέλα τα δείγματα τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα