Cats: Όχι ακριβώς αυτό που περιμένατε, αν κρίνουμε από το πρώτο trailer

12:46 19/7/2019 - Πηγή: People

Η κινηματογραφική εκδοχή του μιούζικαλ Cats -της θρυλικής παραγωγής του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ- είναι εδώ και το πρώτο trailer, επίσης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τom Hooper, όμως, οι πρώτες αντιδράσεις στα social media, μαρτυρούσαν μάλλον απογοήτευση, αφού πολλοί βρήκαν εξαιρετικά πρόχειρη και κακή τη μεταμόρφωση των ηθοποιών σε γάτες.


Απ’ ό,τι φαίνεται ούτε το δυνατό καστ έχει πείσει τους θεατές: Jennifer Hudson,

Idris Elba, Rebel Wilson, Jason Derulo, Taylor Swift, Sir Ian McKellen και Dame Judi Dench, όπως εμφανίζονται στο trailer δεν στάθηκαν αρκετές για να αναχαιτίσουν τις πρώτες εντυπώσεις που ήταν ξεκάθαρα αρνητικές.

Τι δεν άρεσε; Κυρίως η μεταμόρφωση των ηθοποιών σε γάτες ήταν αυτή που απογοήτευσε καθώς πολλοί χρήστες στα social media βρήκαν τα εφέ πρόχειρα, άβολα, τρομακτικά ή ακόμη και ελαφρώς γελοία…

Σημειώνεται ότι το μιούζικαλ «Cats», θεωρείται ο μεγαλύτερος σταθμός στην καριέρα του Γουέμπερ: ανέβηκε για πρώτη φορά στο West End το 1981 και ήταν η Νο1 θεατρική επιτυχία για πάνω από 20 χρόνια.

Ανάλογη επιτυχία είχε σημειώσει στο Broadway, όπου και ανέβαινε για περίπου 18 χρόνια, ενώ είναι το έργο που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Επίσης, πριν από αρκετά χρόνια είχε γίνει τηλεταινία. Αυτή την κινηματογραφική μεταφορά την περιμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα