Alec Baldwin: Τέλος το Twitter, μάλλον και η υποκριτική

13:03 3/7/2013 - Πηγή: People

Θα μας λείψουν τα παραληρήματα του Alec Baldwin στο Twitter. Ο 55χρονος ηθοποιός έκλεισε το λογαριασμό του πριν από μερικές μέρες και σύμφωνα με τον ίδιο και τις δηλώσεις του στο αμερικανικό Vanity Fair, δεν σκοπεύει να τον ανοίξει ξανά.

Δεν είναι παράλογη αυτή του η απόφαση. Τον τελευταίο καιρό δεν έχει περάσει και λίγα λόγω του τι γράφει στο γνωστό social network,

με αποτέλεσμα η δημόσια εικόνα του διαρκώς να τσαλακώνεται Πιο πρόσφατα περιστατικά ένα παραλήρημα εναντίον των θηλυπρεπών ομοφυλόφιλων, αλλά και το ότι όπως παρατήρησε ένας δημοσιογράφος της Daily Mail, έστελνε ασχέτου θέματος tweets ενώ βρισκόταν στην κηδεία του James Gandolfini. Και μόνο για τις αντιδράσεις από το τελευταίο το να κλείσει τον λογαριασμό του ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει για να αντιστρέψει κάπως την εικόνα του αναίσθητου.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Vanity Fair σχετικά με τον λογαριασμό του στο Twitter απάντησε: «Δεν πρόκειται να τον ανοίξω ποτέ ξανά. Πήρα το μάθημα μου στην κηδεία του Gandolfini. Τα social media μπορούν να έχουν πλάκα στην αρχή αλλά μετά όλο και λιγότερο. Δεν είναι παρά ένα τρωτό σημείο στην πανοπλία σου που δίνει στους άλλους την ευκαιρία να σε σκοτώσουν».

Επιπλέον μίλησε στο περιοδικό για το παιδί του και πως θα του άρεσε να μάθει πως κάποτε ήταν διάσημος με πολύ φυσιολογικό τρόπο, και όχι από τον ίδιο. «Να έρθει σε οκτώ χρόνια από τώρα και να μου πει “μπαμπά η φίλη μου λέει πως κάποτε ήσουν στην TV. Μπαμπά λέει αλήθεια;”. Θα ήθελα να μην έχει γνώση του ποιος ήμουν, να μεγαλώσει φυσιολογικά. Θα μου άρεσε να αποσυρθώ από την υποκριτική» πρόσθεσε «Αυτό θα ήταν το καλύτερο πράγμα του κόσμου».

The post Alec Baldwin: Τέλος το Twitter, μάλλον και η υποκριτική appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα