10 πασχαλινά bazaar για πρωτότυπες και οικονομικές αγορές

Το Πάσχα πλησιάζει κι εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμη λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι! Συγκεντρώσαμε 10 πασχαλινά bazaar, που μπορείς να προμηθευτείς ότι χρειάζεσαι και συγχρόνως να βοηθήσεις αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στη Πασχαλινή εορτοαγορά του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, από 1-2 Απριλίου. Λαμπάδες, μικροαντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές, παιχνίδια,
βιβλία, κοσμήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα είναι οι πρωταγωνιστές του bazaar, ώστε ο καθένας να βρει τα δώρα που του ταιριάζουν. Ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το έργο και τις δράσεις του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του Μουσείου, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και πολλές παράλληλες δράσεις.
info: Τριπόδων 23, Πλάκα

UNICEF
Το διήμερο 4 και 5 Απριλίου, από τις 9.00 έως τις 21.00, η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να επισκεφθούν το μεγάλο της Πασχαλινό Bazaar στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους τα περισσότερα χειροποίητα και Ελληνικής Κατασκευής: διακοσμητικά αυγά, πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, και πολλά άλλα. Ξεχωριστές είναι και οι φετινές λαμπάδες, οι οποίες διατίθενται σε 24 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα!
info: Μετρό Συντάγματος

Χαμόγελο του Παιδιού
Kαι φέτος το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλεί όλους τους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Χώροι διεξαγωγής πασχαλινών αγορών:
31/3 - 2/4: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - Ν.Πεντέλη (11:00-19:00)
1 - 3/4: Αίθουσα ΜΕΤΡΟ - Σύνταγμα | 1 & 2/4 (10:00-21:00) | 3/4 (08:00-21:00)
7 & 8/4: ATHENS METRO MALL - Άγιος Δημήτριος (ώρες καταστημάτων)
7 - 9/4: ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ - Παλαιό Φάληρο (11:00-19:00)
Μέχρι 30/4: THE MALL ATHENS (επίπεδο 3) - Μαρούσι (ώρες καταστημάτων)

Σύλλογος ΑΛΜΑ
Tην Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, πραγματοποιεί Πασχαλινό Bazaar, στη Μαρίνα Φλοίσβου. H εκδήλωση φέτος έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω του εορτασμού, τη συγκεκριμένη ημέρα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν στο bazaar, πασχαλινές λαμπάδες φιλοτεχνημένες από την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου, χειροποίητα κοσμήματα, πασχαλινά γλυκίσματα και πασχαλινές συνθέσεις για το σπίτι.
info: Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας
Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 3, 4 και 5 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 19.00 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά, θα φιλοξενηθεί το Πασχαλινό Παζάρι του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Οι σπουδαστές Παιδαγωγικών και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ θα συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθεια που θα πραγματοποιηθεί, προετοιμάζοντας πασχαλινές κατασκευές, αλλά και σοκολατένια αυγά, που θα διατίθενται προς πώληση. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, μοιράζοντας απλόχερα αγάπη και χαμόγελα, αφού όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ιδρύματος.
info: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Σωτήρος Διός 1, Πειραιάς

Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα
Από τις 5 έως τις 8 Απριλίου και ώρες λειτουργίας 11.00 με 20.00, η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης, στην είσοδο του Άλσους Μπαρουτάδικο, στο Αιγάλεω. Εκεί μπορείτε να βρείτε λαμπάδες σε μεγάλη ποικιλία, βιολογικά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού και διάφορες μαρμελάδες που έχουν γίνει με νέες, φρέσκιες ιδέες, αλλά κυρίως με μεράκι και καλή διάθεση. Όλα αυτά μετά από τις παρεμβάσεις των παιδιών και νέων με αναπηρία, Εθελοντών και φίλων της Γέφυρα Ζωής.
info: Άλσος Μπαρουτάδικο, Ιερά Οδός 290, Αιγάλεω

Παιδική Χορωδία Rosalte για την Χορωδιακή Ολυμπιάδα 2018 στο Θησείο
Το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου, η Παιδική Χορωδία Rosalte σας περιμένει στο κτίριο του Συλλόγου Αρχαιολόγων, να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές και να απολαύσετε την ανοιχτή πρόβα όλων των τμημάτων της Rosarte. Στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση των παιδιών για τη 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα (World Choir Games, South Αfrica, 2018). Στο Bazaar, εκτός από χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα, φαγητά, χειροποίητες κατασκευές κλπ, την παράσταση θα κλέψουν οι δραστηριότητες με παιχνίδια όπως ανιματέρ, βιωματικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και μουσική.
info: Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών "Πόρτα Ανοιχτή"
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών "Πόρτα Ανοιχτή" οργανώνει την καθιερωμένη Πασχαλινή Εορταγορά της που θα γίνει στον χώρο της Μ. Γερουλάνου 117, στην Αργυρούπολη, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. Θα βρείτε πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια, χειροτεχνίες από τα Παραγωγικά Εργαστήρια της Εταιρείας, βιβλία και cd, είδη σπιτιού και συσκευασμένα τρόφιμα, ενώ θα λειτουργήσει κυλικείο με σπιτικά γλυκά και αλμυρά.
info: Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη (Στάση Μετρό Αργυρούπολη)

ΜΟΝUMENTA και ο Σύλλογος Παναθήναια στου Ψυρρή
Λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία, κεραμικά, πάνινες τσάντες, κούπες, κοσμήματα, σαπουνάκια, σημειωματάρια και άλλα πολλά στο μπαζάρ της ΜΟΝUMENTA και του Συλλόγου Παναθήναια, την Κυριακή 2 Απριλίου, (11.00 - 19.00), στο χώρο εκδηλώσεων της ΜΟΝUMENTA. Οι αγορές ενισχύουν τις δράσεις της MONUMENTA και του πολιτιστικού συλλόγου Παναθήναια, η οποία πολλά χρόνια δραστηριοποιείται για τις γειτονιές Κεραμεικού, Μεταξουργείου Ψυρρή, καθώς στηρίζει και νέους δημιουργούς και μικρούς παραγωγούς. Στο φετινό παζάρι τα βιβλία της MONUMENTA θα πωλούνται με έκπτωση 20-50%.
info: ΜΟΝUMENTA, Παλλάδος 21, Πλατεία Ηρώων, Ψυρρή

Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr
Tο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017, από τις 10.00 έως τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί το Πασχαλινό Bazaar των εθελοντών του Stray.Gr, στο Thission Lofts. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους εθελοντές του Σωματείου και τη δράση τους, να γνωρίσετε σκυλάκια και γατάκια προς υιοθεσία αλλά και να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Πασχαλινές λαμπάδες, χειροποιήτα διακοσμητικά, σοκολατένια Πασχαλινά αυγά, είδη για τον σκύλο και τη γάτα σας, κοσμήματα και πολλά άλλα, με φιλοζωικά και όχι μόνο θέματα. Μια καλή ευκαιρία να συνδυάσετε τη βόλτα με το σκύλο σας στο κέντρο της πόλης, βοηθώντας στο έργο των εθελοντών, για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.
info: Thission Lofts, Πειραιώς 123 (απέναντι από την Τεχνόπολη - στάση Μετρό Κεραμεικός)
Keywords
bazaar, αγορες, bazaar, athens metro mall , the mall athens, metro mall, the mall, mall athens, ιεκ ακμη, πασχα, info, unicef, μετρο, νέα, ελλαδα, συνταγμα, athens, metro, mall, ιεκ, ακμη, πειραιας, αμεα, world, games, εταιρεία, γερουλανος, δραση, βιβλια, μουσειο σοκολατας, δωρο πασχα, θεματα πανελληνιων, αθηνα, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, Ημέρα του παιδιού, βομβα mall, χειροτεχνιες, χειροποιητες λαμπαδες, χειροποιητα, χειροποιητα κοσμηματα, αδεσποτα, the mall athens, ακμη, αμεα, αξεσουαρ, γατα, γλυκα, δωρα, ζωα, ιεκ, μουσικη, παιχνιδια, πειραιως, ρουχα, υιοθεσια, χρωματα, games, metro, the mall, unicef, αγαπη, αυγα, αιγαλεω, αλμυρα, αλσος, αναπηρια, αφηγηση, βραδυ, βρειτε, γατακια, φαγητα, γεφυρα, γινει, διημερο, ευκαιρια, αιθουσα, υπαρχει, ερμου, εταιρεία, ζωης, ζωων, ιδεες, ειδη σπιτιου, ιδρυμα, ιερα οδος, κατασκευες, κερια, κοσμηματα, κτιριο, λαμπαδες, μπορεις, μπορειτε, ομαδα, οδος, οικογενεια, παιδια, παζαρι, παλαιο φαληρο, πεμπτη, πεντελη, πρωταγωνιστες, πρωι, σοκολατενια αυγα, σπιτι, σχεδια, τσαντες, φαληρο, χαμογελο, ψυρρη, ωρες, athens, αγορια, ειδη, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κυριακη, mall, mall athens, πωληση, θεματα
Τυχαία Θέματα