Το νυχτιάτικο κυνήγι λαγού έφερε χειροπέδες

18:12 9/3/2016 - Πηγή: iHunt

Γύρω στις 9.10 μ.μ. χθες, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν για έλεγχο σε χωματόδρομο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα να καταδιώκει θήραμα (λαγούς).

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει χωρίς ωστόσο να το πράξει, ενώ ανακόπηκε λίγο αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 27χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο μαχαίρια τα οποία καταλήγουν σε μυτερή άκρη. Ο 27χρονος

αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Και δεύτερο περιστατικό σε ενα βράδυ

Επίσης, γύρω στις 11.45 μ.μ. χθες, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα που με τη χρήση προβολέα καταδίωκε θήραμα.
Αφού ανακόπηκε το όχημα, διαπιστώθηκε, ότι σε αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 48, 25 και 19 ετών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας προβολέας, μία απόχη και δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα για Το νυχτιάτικο κυνήγι λαγού έφερε χειροπέδες1 σχόλιοΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα