Το κλειδαμπάρωμα των κυνηγών

18:36 19/10/2022 - Πηγή: iHunt

Από τον Σύριζα το περίμεναν οι κυνηγοί…. Από τη Νέα Δημοκρατία το βρήκαν..

Πού ακούστηκε, να κλείσουν τους κυνηγούς και τους ψαράδες στο σπίτι, σε κατ οίκον περιορισμό…, για να μην κολλήσουν κορωνοιό τα δέντρα και τα χωράφια… Τη στιγμή που το κυνήγι είναι ως επί το πλείστον μοναχική δραστηριότητα και οι αποστάσεις μεταξύ κυνηγών στον κυνηγότοπο είναι μεγάλες, λόγω κανόνων ασφαλείας. Και δεν ένιωσαν ντροπή να ανακοινώσουν στους Έλληνες κυνηγούς και ψαράδες ότι πρέπει να μείνουν

μακριά από τους κυνηγότοπους κι από τις θάλασσες, τη στιγμή που γίνονταν το αδιαχώρητο σε μετρό, λεωφορεία και τρένα..

Όμως, αυτό δεν έγινε τυχαία…ούτε για την προστασία του κόσμου. Υπάρχει βαθύτερος λόγος και σχέδιο…
Η Νέα Δημοκρατία, αν και ήταν παραδοσιακά πιο φιλοκυνηγετικό κόμμα από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ, τελικά συναγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντικυνηγετική μανία. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον διορισμό του κου Φάμελου όχι μόνο δεν δυσαρέστησε τους κυνηγούς… αλλά ένιωσαν και μια ανάσα.

Αυτή η ανάσα βέβαια κόπηκε όταν ανέλαβε ο κος Χατζηδάκης με τον υποτακτικό του τον κο Αραβώση, άτομα που βάλθηκαν να δημιουργήσουν εμπόδια στο κυνήγι. Όταν μάλιστα ανέλαβε κι ο κος Χαρδαλιάς το θέμα, λόγω κορωνοιού, κι ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας βρήκε την ευκαιρία να κλείσει κυνηγούς και ψαράδες στο σπίτι.

Και απορεί κανείς για την Νέα Δημοκρατία. Γνωρίζαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιρροές από κύκλους οικολογούντων (που βέβαια οι περισσότεροι δεν έχουν βγει ποτέ στο βουνό..). Η Νέα Δημοκρατία όμως; Που οι βουλευτές της ψηφίζονται κατά κόρον από κυνηγούς και ψαράδες; Γιατί φέρθηκε έτσι;

Ο βαθύς λόγος είναι ότι και τα δύο αυτά κόμματα, και η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα, καθώς και το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, επί Γιώργου Παπανδρέου και κας Μπιρμπίλη, προωθούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Αυτή η ιδεολογία έχει τους παρακάτω άξονες, και το κυνήγι και το ψάρεμα δεν είναι καθόλου μέσα:

– Μακριά από τη φύση
– Δεν έχουμε δυνατότητα να επιλέγουμε την τροφή μας, χορτοφαγία υποχρεωτική.
– Μένουμε στο σπίτι κλεισμένοι και το ευχαριστόμαστε,
– Τηλεεργασία
– Παρακολούθηση των πάντων μέρα νύχτα με ηλεκτρονικά μέσα
– Διάλυση της οικογένειας (όχι πατέρας και μητέρα αλλά φύλο 1 και φύλο 2), υποβάθμιση του ρόλου της θρησκείας στην παιδεία και στη ζωή του ανθρώπου…

Αυτά είναι ένα πακέτο μέτρων που και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία καθώς και το ΠΑΣΟΚ προωθούν σήμερα από κοινού. Κονταροχτυπιούνται στα κανάλια, αλλά στα παραπάνω είναι αδελφάκια και κάνουν ακριβώς το ίδιο. Είναι φυσικό, αφού λογοδοτούν στα ίδια αφεντικά.

Οι κυνηγοί έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι στηρίζουν τις παραδοσιακές αξίες. Και ότι αντιτίθενται σ΄όλα τα παραπάνω ιδεολογήματα, που θέλουν να διαμορφώσουν μια άλλη κοινωνία, μια διαφορετική κοινωνία, μια κοινωνία ανθρώπων ρομπότ, πειθήνιων δούλων μιας μικρής κάστας κυβερνώντων…

Οι κυνηγοί λένε ΟΧΙ σε όλα αυτά και προασπίζονται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στο Ελεύθερο Παραδοσιακό Κυνήγι, όπως το ορίζουν οι ετήσιες ρυθμιστικές αποφάσεις.

Φίλοι κυνηγοί, να θυμηθείτε το τι πάθατε τα τελευταία χρόνια από την Νέα Δημοκρατία μόλις δείτε τους υποψήφιους βουλευτές να κάνουν βόλτα στα καφενεία. Εκεί πείτε τους ότι ψήφο κυνηγού, ψαρά και των οικογενειών τους δεν θα ξαναδείτε … και πείτε τους ότι έχουν φάει ήδη μαύρο !

Πιο μαύρο δεν γίνεται !!!

Και στηρίξτε κόμματα τα οποία σέβονται τις παραδοσιακές αξίες και την υπηρεσία του κυνηγίου και του ψαρέματος στην κοινωνία.

Παλιά, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτρεχαν στις πίτες των κυνηγετικών συλλόγων. Τώρα, θα τολμήσουν να εμφανιστούν; Αν τολμήσουν, το λόγο έχουν οι κυνηγοί !

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, πιστή στις παραδοσιακές αξίες, ήθη και έθιμα του λαού μας, στηρίζει τον κυνηγό και τον ερασιτέχνη ψαρά, οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν την οικονομική ζωή του τόπου μας κυρίως τους χειμερινούς και εκτός σεζόν μήνες.

Είμαστε μαζί σας !!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πρόδρομος Σ. Εμφιετζόγλου

The post Το κλειδαμπάρωμα των κυνηγών appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα