Συνάντηση του αντιπροέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία των Κυνηγετικών Οργανώσεων

16:59 28/7/2015 - Πηγή: iHunt

Ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα διαφόρων κυνηγετικών συλλόγων της Αττικής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδoς κ. Νίκο Παπαδόδημα και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδoς κ. Νίκο Σταθόπουλο σε μια προσπάθεια να πληροφορηθεί και ταυτόχρονα να συμβάλει κατά το δυνατόν, έτσι ώστε να λυθούν τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τις κυνηγετικές οργανώσεις ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου 2015-16.

Οι κ.κ. Παπαδόδημας και Σταθόπουλος, αφού ευχαρίστησαν θερμά

τον κ. Μπαλάφα για το άμεσο ενδιαφέρον, ανέπτυξαν την οικονομική διάσταση της δραστηριότητας της θήρας, η οποία συμβάλλει με το ποσό του 1 δις ευρώ ετησίως στην πραγματική οικονομία. Τόνισαν τον ιδιαίτερο ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων, ελεγχόμενων πάντοτε άμεσα από το κράτος, δημιουργώντας μια ειδική θεσμική κατάσταση προς όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα για Συνάντηση του αντιπροέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία των Κυνηγετικών ΟργανώσεωνΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα