Συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής σε περίπολα δασοπροστασίας

14:56 1/9/2017 - Πηγή: iHunt

Με απόφαση της Αποκεντωμένης Διοίκησης ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ συγκροτούνται περίπολα με περισσότερους των δύο υπαλλήλων (το πολύ τρεις, ένας εκ των οποίων θα είναι ο οδηγός), στα πλαίσια της Υλοποίησης του Προγράμματος Δασοπροστασίας έτους 2017 από τη Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, λόγω της επικινδυνότητας των περιστατικών σε απομακρυσμένες, δύσβατες περιοχές και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των νυκτερινών ωρών.

Επικουρικά αυτό, δεδομένης της πολύ μεγάλης έκτασης της περιοχής ευθύνης και του υποστηρικτικού και συντονιστικού ρόλου της Υπηρεσίας, θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη

συνεργασία των περιπόλων με τους φύλακες του Εθνικού Πάρκου και με τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και της Κ.Ο.Μ.Α.Θ.

Η συγκρότηση των παραπάνω περιπόλων δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη καθημερινή λειτουργία της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών καθώς και στους συνεχείς και αδιάλειπτους ελέγχους που πραγματοποιεί, λόγω επάρκειας του διαθέσιμου προσωπικού και των διατιθεμένων πιστώσεων.

Διαβάστε περισσότερα για Συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής σε περίπολα δασοπροστασίαςΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα