Συμπαράσταση της Α’ ΚΟΚΔ στην κινητοποίηση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

19:46 16/1/2024 - Πηγή: iHunt
Συμπαράσταση της Α’ ΚΟΚΔ στην κινητοποίηση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) δηλώνει τη συμπαράστασή της στην κινητοποίηση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου που αντιτάσσεται στην υλοποίηση των αντιεπιστημονικών διατάξεων του Ν. 4380/21 (γνωστός ως νόμος ΑΡΓΟΣ), μεταξύ των οποίων η υποχρεωτική στείρωση των ζώων συντροφιάς και η φοροεισπρακτική αντιμετώπιση των ιδιοκτητών τους.

Η Α΄ ΚΟΚΔ εξαρχής είχε

εναντιωθεί στις διατάξεις του συγκεκριμένου νόμου και μαζί με όλες τις κυνηγετικές οργανώσεις της χώρας, με επιχειρήματα και πληθώρα προτάσεων επιχείρησε τη μη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου ΑΡΓΟΣ και τη θέσπιση ενός βελτιωμένου, ορθολογικού νομοθετικού πλαισίου, που θα εξασφαλίζει τόσο τα δικαιώματα των ζώων όσο και των ιδιοκτητών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΚΣΕ : Η πραγματικότητα θα εκδικηθεί όσους την αγνοούν!

Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί, σε συνεννόηση και συνεργασία με όλες τις κυνηγετικές οργανώσεις και η Α΄ ΚΟΚΔ δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην κινητοποίηση των κτηνίατρων, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και το γραφείο της θα παραμείνει κλειστό. Καλεί και τους κυνηγετικούς συλλόγους της περιφέρειάς της να πράξουν το ίδιο και να εκφράσουν τη στήριξή τους στην εν λόγω κινητοποίηση και τα δίκαια αιτήματα των κτηνίατρων.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τις επερχόμενες πρωτοβουλίες και δράσεις ενάντια στο νόμο ΑΡΓΟΣ και τις απαράδεκτες διατάξεις του.

The post Συμπαράσταση της Α’ ΚΟΚΔ στην κινητοποίηση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα