Πυρά Γιαννόπουλου από το Περίβλεπτο

20:34 24/2/2015 - Πηγή: iHunt

Μια χαρά περνάμε και λίγότεροι, είπε στους συγκεντρωμένους κυνηγούς και φίλους που βρέθηκαν στο Περίβλεπτο ο Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο πρώην Υφ. δεν μάσησε τα λόγια του και υπενθύμησε στους συγκεντρωμένους για την 17η κυνηγετική συνάντηση, πως πέρασαν χρόνια που κατείχε κυβερνητικές θέσεις και στη συνάντηση μαζεύονταν χιλιάδες συνωθούμενοι για την εύνοιά του.

Τώρα μείναμε εμείς, οι δυνατοί, οι οπαδοί, εμείς που διαμορφώσαμε στις τελευταίες εκλογές το πολιτικό σκηνικό πρόσθεσε. Αφήνουμε στο περιθώριο

όσους θέλουν να παίξουν το ρόλο της 5ης φάλαγγας, και προχωράμε μπροστά, ξεκαθάρισε και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη, που και φέτος ήταν εκεί προέβλεψε πως τα μέχρι τώρα δείγματα της δημαρχιακής του θητείας θα του εξασφαλίσουν όχι μία αλλά δύο θητείες. " Νίκο περπατάς καλά" του είπε χαρακτηριστικά.Από τον κο Γιαννόπουλο οι συγκεντρωμένοι κυνηγοί άκουσαν πως η νέα κυβέρνηση δεν είναι εναντίον τους και πολύ σύντομα θα δουν την θηραματική πολιτική που θα είναι προς όφελος όλων.

http://www.lamiafm1.gr/

Διαβάστε περισσότερα για Πυρά Γιαννόπουλου από το ΠερίβλεπτοΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα