Λύκοι μέσα στο χωριό Πεντάλοφος στη Θεσσαλονίκη…VIDEO

21:42 6/2/2023 - Πηγή: iHunt

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις, εμφανίσεις, τα τροχαία και γενικότερα η παρουσία των κατά τα άλλα “σπάνιων” λύκων σε όλη την χώρα.

Το παρακάτω ομολογουμένως άκρως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε πριν μερικές μέρες, ΜΕΣΑ στο χωριό Πεντάλοφος του δήμου Ωραιοκάστρου και δείχνει 2 λύκους να σουλατσάρουν άφοβα μέσα στο χωριό, ψάχνοντας προφανώς για σκυλιά και γάτες !!!

Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε, τους λύκους να περιφέρονται μέσα στα σπίτια του χωριού στις 12:00 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και όταν τους εντόπισε

ο κάτοικος του χωριού ο οποίος τράβηξε και το βίντεο και ο οποίος ήταν δεν ήταν 10 μέτρα από το πρώτο ζώο.

Αυτή λοιπόν είναι η νέα μόδα της “αρμονικής συνύπαρξης” και της “συμβίωσης με σεβασμό στα όρια της άγριας ζωής” που πλασάρουν συστηματικά και οργανωμένα όλες οι Ευρωπαικές ΜΚΟ μη εξαιρουμένων των δικών μας.

Η νέα μόδα που θέλει τους “σπάνιους” να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι εντός κατοικημένων περιοχών και να τρώνε κατοικίδια, γιατί τάχα μου ο άνθρωπος τους έχει στερήσει το φυσικό τους περιβάλλον.
Η κατάσταση δείχνει να γίνεται πολύ επικίνδυνη πλέον και για τους ανθρώπους μέσα στο χωριό, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και για τους ηλικιωμένους μιας και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια ποια θα είναι η αντίδραση των άγριων ζώων σε περίπτωση που συναντηθούν με ένα παιδάκι η μια ανήμπορη γιαγιά.”

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο…

https://www.ihunt.gr/wp-content/uploads/2023/02/326152218_6643414305685488_8365081976360528959_n.mp4

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Λύκοι μέσα στο χωριό Πεντάλοφος στη Θεσσαλονίκη…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα