ΚΥΠΡΟΣ : Υποθεσεις παρανομης κατοχης θηραματος

00:44 3/10/2014 - Πηγή: iHunt

Πάφος: Έξι νάιλον σακούλες που περιείχαν ένα λαγό και πέντε κομμάτια κρέας, πιθανόν από αγρινό, εντόπισαν χθες μεταξύ των ωρών 11:30 και 11:50 σε κατοικία στην Καναβιού, θηροφύλακες και αστυνομικοί. Αργότερα οι θηροφύλακες εντόπισαν στην αυλή της ίδιας κατοικίας 15 κομμάτια τα οποία πιστεύεται ότι είναι κρέας από αγρινό.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρικό σταθμό Πάφου για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για αγρινό. Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ για την κόρη της και το γαμπρό της εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Η

Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου εξετάζει υπόθεση παράνομης κατοχής θηράματος και στην Ασπρογιά. Σε άλλη έρευνα που διενήργησαν άνδρες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Θήρας σε κατοικία στην κοινότητα εντοπίστηκαν ένας λαγός και τρία πτηνά καθώς και κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής. Για την υπόθεση κατηγορήθηκε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα για ΚΥΠΡΟΣ : Υποθεσεις παρανομης κατοχης θηραματοςΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα