ΚΥΠΡΟΣ : Απίστευτη υπόθεση λαθροθηρίας: Τον τσάκωσαν με 5 λαγούς και 500 πτηνά

20:27 4/6/2015 - Πηγή: iHunt

Λευκωσία: Διαστάσεις προσλαμβάνει η δράση νεαρών οι οποίοι βρίσκουν πεδίο δράσης για εύκολο κέρδος στη λαθροθηρία, προκαλώντας τεράστια ζημιά στο ενδημικό θήραμα αλλά και γενικότερα στην πανίδα του τόπου.

Πίσω από τις υποθέσεις λαθροθηρίας κρύβονται και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, με τη διεξαγωγή παράνομου εμπορίου άγριων πτηνών και λαγών.

Η χθεσινή υπόθεση λαθροθηρίας η οποία έγινε αντιληπτή από τους άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας, είχε πρωταγωνιστή έναν νεαρό στην επαρχία Λευκωσίας. Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν

τρεις σκοτωμένοι λαγοί, δύο ζωντανοί λαγοί σε ειδική παγίδα και πέραν των πεντακόσιων σκοτωμένων άγριων πτηνών.

Στα άγρια πτηνά περιλαμβάνονται περδίκια, τζίκλες, μαυρόπουλοι, αμπελοπούλια κ.ά. Δεν επρόκειτο ωστόσο για φρεσκοσκωτομένα αλλά για θήραμα το οποίο προερχόταν από λαθροθηρία προηγούμενων ημερών. Οι άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του νεαρού ατόμου, όταν ανέκοψαν το όχημα του για έλεγχο, τον άκουσαν να τους λέει ότι τα είχε στο αυτοκίνητό του για να τα πετάξει. Ο νεαρός συνελήφθη και έγινε καταγγελία του στην Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα για ΚΥΠΡΟΣ : Απίστευτη υπόθεση λαθροθηρίας: Τον τσάκωσαν με 5 λαγούς και 500 πτηνάΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Αναζητήσεις
παγιδα λαγού
Τυχαία Θέματα