Κυνοφιλικός αγώνας στην Καρδίτσα

17:09 23/3/2015 - Πηγή: iHunt

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 22-03-2015 Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ & ΕΚΙ – CAC) για σκύλους της Ομάδας 7 για κάθε τύπο, με θήραμα ορτύκι εκτροφής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε επιλεγμένη περιοχή στον Κατάχλωρο Καρδίτσας, εντός της Ζώνης Εκγύμνασης Σκύλων της Ανάβρας του Ν. Καρδίτσας. Κριτής ήταν ο Ευθύμιος Καραστάθης.

Στην κατηγορία AKI διακρίθηκαν οι παρακάτω σκύλοι: Leonardo (Setter) του Δήμου Δημουλά, Fat de la Vechia Irlanda (Setter) του Χρήστου Δήμου και Sisy (Pointer)

του Πάρη Ευσταθίου. Από τους υπόλοιπους σκύλους που έτρεξαν διακρίθηκε ο Pindo (Setter) του Σταμάτη Γιούργα και οι Armabo (Setter) και Kaster (Pointer) του Σωτήρη Σακκά, Ben (Setter) του Δημήτρη Σβώλου, Astra & Assi (Setter) του Καρκανιά, Ganensis Kiko(Setter) του Φ. Χαλή, Greta (Setter) του Βαγγέλη Παπαδημητρίου, Negoris Frank(Setter) του Κώστα Παπαγιάννη, Black (Setter) του Γιώργου Σιατήρα και αρκετοί ακόμα καθώς το επίπεδο ήταν υψηλό. Από τις ηπειρωτικές φυλές πολύ καλή η Sara (Epaniel Breton) του Κώστα Λατίνη.

Διαβάστε περισσότερα για Κυνοφιλικός αγώνας στην ΚαρδίτσαΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα