Κυνηγοί έκλεισαν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης…VIDEO

20:32 4/1/2024 - Πηγή: iHunt
Κυνηγοί έκλεισαν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης…VIDEO

Το είπαν και το έκαναν… Θα αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσης! Ο σύλλογος «Αινήσιο Δέλτα» διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, με τον Σύλλογο Φίλων Κυνηγών Ν. Έβρου, με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φέρων και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σουφλίου μηχανοκίνητη πορεία στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη απαγόρευση κυνηγιού στον νότιο Έβρο.

Η αγανάκτηση τους έχει ξεχειλίσει, θεωρώντας πως η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει. Μιλούν για εμπαιγμό και διαμαρτύρονται, πως

τους αγνοούν για το αυτονόητο. Το αίτημα τους εξακολουθεί να είναι δίκαιο και αφού δεν βρήκε ανταπόκριση αποφάσισαν να υποδεχτούν το νέο έτος δυναμικά και με κινητοποιήσεις.

Οι κυνηγοί του Έβρου έδωσαν ραντεβού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης καλώντας όλους εμάς σε μια μηχανοκίνητη πορεία, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό, ότι δεν πάει άλλο και ότι δεν υπάρχει λογική στην παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού στο νομό.

Ζητούν, να εισακουστούν, καθώς πλήττονται ανεπανόρθωτα και σε πολλά επίπεδα με την οικονομία του τόπου συνεχώς να αιμορραγεί.

Δείτε το video…

Πηγή :https://focustonevro.gr/

The post Κυνηγοί έκλεισαν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα