Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Δύσκολη μέρα το Σάββατο με έντονες χιονοπτώσεις και στην Αττική – Σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

07:35 12/3/2022 - Πηγή: iHunt

Από τις 12:00 έως και τις 21:00 θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών σε κεντρικούς οδικούς άξονες – Στο στόχαστρο του χιονιά Αττική, Εύβοια, Στερεά Ελλάδα – Με αλυσίδες και μόνον αν είναι απολύτως απαραίτητο να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα λέει η Πολιτική Προστασία.

Μετά τη νηναιμία της Παρασκευής η κακοκαιρία «Φίλιππος» φέρνει νέο κύμα χιονιά και έντονων καιρικών φαινομένων αύριο Σάββατο. Η επέλαση του νέου κύματος κακοκαιρίας θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή, ενώ η Πολιτική

Προστασία εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απευθύνει για το Σαββατοκύριακο ισχυρή σύσταση για αποφυγή όλων των μη απαραίτητων μετακινήσεων σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο. Παράλληλα η σύσταση που υπάρχει προς όλους τους οδηγούς που κινούνται σε αυτές τις περιοχές να έχουν εφοδιαστεί με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακόμη η σύσταση είναι ιδιαίτερα ισχυρή για όσους κινούνται σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής, καθώς και στους κεντρικούς οδικούς άξονες που οδηγούν προς τη βορειοανατολική Αττική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Φίλιππος, Δύσκολη, Σάββατο, Αττική – Σύσταση,kakokairia filippos, dyskoli, savvato, attiki – systasi