Γιαννης Γεωργιαδης :Τ ο κυνηγι αποτελει ανασα και τροπο ζωης

15:12 8/4/2014 - Πηγή: iHunt

Ο Γιάννης Γεωργιάδης είναι πρόεδρος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας και θα είναι υποψήφιος με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών στις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου. Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1979 στη Δράμα και είναι πρόεδρος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας από το 2011 αλλά είναι στο ΔΣ του συλλόγου από το 2005. Επι προεδρίας του ολοκληρώθηκε to πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “ Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013”.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “ Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013” ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας “Η Άρτεμις”, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό και Αλιευτικό Σύλλογο του Γκότσε Ντέλτσεφ που αποτελεί και τον επικεφαλής εταίρο, ανέλαβε την υλοποίηση του έργου “Δατήρηση της βιοποικιλότητας και ευαισθητοποίηση του κοινού στη διασυνοριακή περιοχή Γκότσε Ντέλτσεφ - Δράμα”, με ακρωνύμιο SAVENATURE, χρηματοδοτούμενου κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και κατά 15% από εθνικούς πόρους.

Διαβάστε περισσότερα για Γιαννης Γεωργιαδης :Τ ο κυνηγι αποτελει ανασα και τροπο ζωηςΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα