Φιλόζωος φλερτάρει με κογιότ και αυτό του τρώει το χέρι…VIDEO

15:08 23/3/2024 - Πηγή: iHunt
Φιλόζωος φλερτάρει με κογιότ και αυτό του τρώει το χέρι.

Δεν είναι δα και κάνα επτασφράγιστο μυστικό, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι ζωόφιλοι, οικΩλογοι, αντικυνηγοί, ζωοταλιμπάν,  ζωολάγνοι,  βίγκαν, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επιεικώς ανόητοι και εντελώς άσχετοι με τις λειτουργίες της φύσης και της άγριας ζωής.

Επίσης σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και οι περισσότεροι από αυτούς ζούνε σε μεγάλα αστικά κέντρα και η μοναδική τους επαφή με άγρια ζώα είναι μέσω ντοκιμαντέρ, μέσω των γλυκανάλατων ταινιών του Disney

και κυρίως μέσω των παραμυθιών που τους σερβίρουν οι επιτήδειοι των ΜΚΟ.

Το παρακάτω λοιπόν βίντεο αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο και μνημείο της βλακείας τους και αποδεικνύει όλα τα παραπάνω με τον πλέον παραστατικό τρόπο.

Ο φιλόζωος λοιπόν νεαρός πήγε στο όρος Mammoth της Καλιφόρνιας για σκι και θεώρησε καλή ιδέα να πιάσει φιλίες με ένα κογιότ ( σχεδόν το αντίστοιχο ζώο του δικού μας τσακαλιού) που τριγυρνούσε ανάμεσα στα οχήματα του πάρκινγκ. Το ζώο από την συμπεριφορά του δείχνει ότι σίγουρα έχει μάθει να δέχεται τροφή από άλλους ανόητους φιλόζωους, οπότε δεν φοβάται τους ανθρώπους.

Έτσι ο φιλόζωος μας με γλυκιά φωνούλα γεμάτη στοργή και προδέρμ ακούγεται να του λέει : “Έλα εδώ. Κάνει κρύο, το ξέρω ότι κρυώνεις και τρέμεις.” ενώ παράλληλα άπλωσε το χέρι του προς το ζώο, με την παλάμη ανοιχτή, μάλλον για να τον μυρίσει και να δει ότι έχει αγαθές προθέσεις απέναντι του.

Το κογιότ όπως θα δείτε και μόνοι σας, εκτίμησε αφάνταστα αυτή την κίνηση αγάπης και προσφοράς και έδειξε την… εκτίμηση του αρπάζοντας και δαγκώνοντας το χέρι του, επαναφέροντας τον με τον σκληρό τρόπο στην αληθινή ζωή και στην ωμή πραγματικότητα, η όποια δεν είναι άλλη από την αλήθεια ότι για όλα τα άγρια σαρκοφάγα ζώα είμαστε εν δυνάμει τροφή και μόνο τροφή !!!

Αμέσως λοιπόν μετά την δαγκωνιά εκτίμησης του κογιότ ο φιλόζωος αν και Αμερικανός άρχισε αμέσως τα κλασσικά – βαριά ” Γαλλικά”, αυτά που στην γλώσσα του ξεκινάνε με F και στην δική μας με Γ και τα οποία λέω να μην σας μεταφράσω.

Απολαύστε το βίντεο…

https://ihunt.gr/wp-content/uploads/2024/03/432411875_754157926673717_8777153568970494605_n.mp4

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Υ. Γ και επειδή ως γνωστόν η βλακεία δεν έχει σύνορα και γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει και επιπλέον για να μην νιώθουν αδικημένοι οι εγχώριοι καθυστερημένοι γιαλατζί ζωόφιλοι θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε την ελληνική αντίστοιχη περίπτωση με την φιλόζωη από την Καρδίτσα που πέρασε τον λύκο για σκύλο και ο λύκος την έφαγε!!! 

Το άρθρο Φιλόζωος φλερτάρει με κογιότ και αυτό του τρώει το χέρι…VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα