Έρχεται το 2024 στην αγορά το τετρακίνητο Jeep Avenger

07:12 18/1/2023 - Πηγή: iHunt

Η Jeep θα φέρει στην αφορά ένα τετρακίνητο Avenger το 2024, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό θα είναι ηλεκτρικό ή βενζινοκίνητο.

Tι δήλωσε η επικεφαλής της Jeep στην Ευρώπη

Μια τετρακίνητη έκδοση του νέου Avenger θα φέρει η Jeep το 2024, σύμφωνα με όσα δήλωσε το αφεντικό της φίρμας στην Ευρώπη, η κα. Antonella

Bruno. Το Avenger είναι το πρώτο μοντέλο που λανσάρει η φίρμα ειδικά για την αγορά της Ευρώπης και το διαθέτει τόσο με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο όσο και σε βενζίνη.

Τετρακίνητο ηλεκτρικό ή βενζινοκίνητο;

Πηγές από το στρατόπεδο της Jeep αναφέρουν πως η οι μηχανικοί της εταιρείας εργάζονται πάνω στην κατασκευή ενός τετρακίνητου Avenger, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό, εάν αυτό θα τροφοδοτείται από ηλεκτρικά μοτέρ ή η ισχύς του θα πηγάζει από κάποιον βενζινοκινητήρα. Μιλώντας στο Auto Express, η Antonella Bruno δήλωσε πως η Jeep αυτή την στιγμή, λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει το αυτοκίνητο, μπορεί να κάνει υπομονή και να φέρει την τετρακίνητη έκδοση στο μέλλον. «Η τετρακίνηση είναι μια ακόμη δύναμη του Avenger. H δικίνητη έκδοση κάνει το Avenger τόσο ικανό όσο και το Renegade. Αλλά ναι, όταν η τετρακίνηση έκδοση φτάσει, θα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες. Υπάρχει ένα πλάνο, θα λανσάρουμε το ηλεκτρικό Avenger και το 2024 θα έρθει το τετρακίνητο» δήλωσε η Bruno.

Θα «πατήσει» Ελλάδα την άνοιξη

Θυμίζουμε πως το Avenger έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται στην Ιταλία με θερμικό κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων ισχύος 100 ίππων και τιμή από 22.900 ευρώ για online παραγγελίες ή αλλιώς από 23.300 ευρώ για παραγγελία στην έκθεση στην έκδοση Longtitude. Στην ηλεκτρική έκδοση του, το Avenger με το ηλεκτρικό σύνολο που αποδίδει 156 ίππους (115 kW) και 260 Nm ροπής, τιμάται από 35.400 ευρώ στην Ιταλία στην εισαγωγική έκδοση Avenger, ενώ η αμέσως επόμενη Longtitude ξεκινά από 37.900 ευρώ.

Το εμπορικό λανσάρισμα του Jeep Avenger στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα πατήσουν τους τροχούς τους στη χώρα μας ανάμεσα σε Απρίλιο-Μάιο.

Πηγή :https://www.autotriti.gr/

The post Έρχεται το 2024 στην αγορά το τετρακίνητο Jeep Avenger appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα