Διασωση ελαφιου απο κυνηγους....VIDEO

14:27 24/11/2014 - Πηγή: iHunt

Το παρακάτω περιστατικό αν και σχετικά παλιό (2 χρόνια πίσω) αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μία φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών,άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής !!!

Έτσι έχει λοιπόν η ιστορία μας : Το πρωινό της 10ης Αυγούστου του 2012, ημέρα Παρασκευή o καλός συνάδερφος Θωμάς Μεντής, βρέθηκε στην θέση Κανάλι Αγίου Θωμά Βοιωτίας στην Πάρνηθα για ανίχνευση τρυγονιών καθώς πλησίαζε η πολυπόθητη έναρξη.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Θωμάς άκουσε περίεργους ήχους από το παρακείμενο κανάλι,πλησιάζοντας οι ήχοι έγιναν πιο καθαροί και μετατράπηκαν

σε βογγητά αγωνίας, ο Θωμάς τρέχοντας πλέον έφτασε στα κάγκελα του καναλιού για να αντικρίσει έκπληκτος μία πανέμορφη και συνάμα τρομοκρατημένη ελαφίνα, να προσπαθεί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να πάει κόντρα στην ροή του νερού και να απομακρυνθεί από το σιδερένιο πλέγμα,που σκοπός του είναι να συγκρατεί μεγάλα αντικείμενα που τυχόν περάσουν μέσα στο κανάλι.

Διαβάστε περισσότερα για Διασωση ελαφιου απο κυνηγους....VIDEOΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα