Αργεντινή : Βουβάλι σκότωσε τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας….VIDEO

16:07 14/10/2022 - Πηγή: iHunt

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Αργεντινή και δείχνει ένα βουβάλι να σκοτώνει έναν κυνηγό.

Ο τελευταίος προηγουμένως είχε προσπαθήσει μαζί με άλλους φίλους του να τραυματίσει το άγριο ζώο, δίχως όμως τα πυρά τους να καταφέρουν να το εξουδετερώσουν.

Το βουβάλι επιτέθηκε στον 64χρονο Μάριο Κανάλες που ήταν πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει με τα κέρατά του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το ζώο

έπεφτε νεκρό από τις πέντε σφαίρες που δέχθηκε από άνδρα της ομάδας του Κανάλες.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι ο Κανάλες υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα καθώς και χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής το κυνήγι βουβαλιού είναι παράνομο καθώς τα συγκεκριμένα ζώα είναι προστατευόμενα.

Δείτε το βίντεο:

El Presidente de la Federación mexicana de caza, Mario Alberto Canales murió realizando lo que más disfrutaba, asesinar por diversión a otros seres vivos, aprendió que el #Karma llega tarde que temprano y murió al igual que muchas de sus víctimas con miedo y gritando de dolor. pic.twitter.com/3DuF5zxomG

— FRECDA (@Frecda) October 12, 2022

The post Αργεντινή : Βουβάλι σκότωσε τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας….VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αργεντινή, Βουβάλι, Πρόεδρο, Κυνηγετικής Ομοσπονδίας… VIDEO,argentini, vouvali, proedro, kynigetikis omospondias… VIDEO