Ανοιχτή επιστολή της Γ'ΚΟΠ στον υπουργό δικαιοσύνης με αφορμή την παραγραφή των παραβάσεων

18:44 8/8/2016 - Πηγή: iHunt
Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Παρασκευόπουλο Νικόλαο την οποία κοινοποιεί και στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Τσιρώνη Ιωάννη έστειλε ο Πρόεδρος της Γ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή την παραγραφή των παραβάσεων για το νόμο περί θήρας. Πιο συγκεκριμένα : "Θέμα: «Τροπολογία αποσυμφόρησης δικαστηρίων - αθώωσης λαθροθήρων»

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε με ΕΚΠΛΗΞΗ που τη διαδέχθηκε ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ και κατέληξε να γίνει ΟΡΓΗ,

σχετικά με την πρόσφατη τροπολογία που προτείνατε με στόχο την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων και την επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας. Με την τροπολογία αυτή παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη για αδικήματα με μικρή κοινωνική απαξία που έχουν τελεστεί έως τις 31-3-2016, δηλαδή των πταισμάτων και των πλημμελημάτων κατά των οποίων ο νόμος απειλεί ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) έτη ή χρηματική ποινή ή και τις δύο ποινές.

Διαβάστε περισσότερα για Ανοιχτή επιστολή της Γ'ΚΟΠ στον υπουργό δικαιοσύνης με αφορμή την παραγραφή των παραβάσεωνΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα