Αγριόχοιρος εισβάλει σε σπίτι και αράζει…στον καναπέ

18:50 8/2/2022 - Πηγή: iHunt

Κάπως εξαντλημένο, αλλά γρυλίζοντας ικανοποιημένο, ένα αγριογούρουνο βολεύτηκε στον καναπέ του σαλονιού μιας γυναίκας στο Χαγκεν της Γερμανίας. Αυτό που βίωσε μια γυναίκα από το Χάγκεν είναι σχεδόν απίστευτο. Ακόμα και η αστυνομία ανέφερε ρητά στην ανακοίνωσή της την Παρασκευή ότι δεν επρόκειτο για “κάποιο αστείο”: Όταν η 39χρονη γυναίκα άνοιξε την εξώπορτά της γύρω στη 13.20 μ.μ., βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα κανονικό αγριογούρουνο που της είχε γυρίσει τα οπίσθιά του.

Το αγριογούρουνο πιθανώς μπήκε από την ανοιχτή πόρτα της βεράντας

Η

φοβισμένη γυναίκα έκλεισε γρήγορα και πάλι την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία. Όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας έφτασε στο σημείο, το 60 κιλών, επιβλητικό αγριογούρουνο είχε ήδη καταστρέψει το εσωτερικό του σπιτιού και είχε βολευτεί στον καναπέ του σαλονιού. Το ζώο είχε πιθανώς εισέλθει στο διαμέρισμα από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα, υποψιάζονται οι αστυνομικοί. Όταν η πόρτα έκλεισε, το γουρούνι παγιδεύτηκε.

Κυνηγός παρασύρει αγριογούρουνο πίσω στην ύπαιθρο

Τα αγριογούρουνα μπορεί να “φαίνονται χαριτωμένα” αλλά μπορεί να γίνουν “πολύ επικίνδυνα”, προειδοποίησε η αστυνομία. Για το λόγο αυτό, κάλεσαν έναν κυνηγό για να βοηθήσει να παρασύρουν το ζώο πίσω στη φύση. Με την βοήθεια λοιπόν του κυνηγού άνοιξαν προσεκτικά την εξώπορτα για να μπορέσει το ζώο να επιστρέψει στη φύση πάνω από έναν φράχτη.

Εδώ στην περιοχή, επίσης, τα άγρια ζώα επισκέπτονται ξανά και ξανά τους κήπους. Στην περιοχή Ράιν-Μπεργκ, για παράδειγμα, οι κάτοικοι έχουν ήδη αναφέρει περίπου 100 θεάσεις. “Οι αγριόχοιροι αναπαράγονται συνήθως την άνοιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προστατεύουν τα μικρά τους από τους εχθρούς. Μην πλησιάζετε τα νεαρά ζώα, αλλά κρατήστε τις αποστάσεις σας”, συμβουλεύουν οι αρμόδιοι. “Και αν κάποιο εμφανιστεί στο σαλόνι σας … καλέστε την αστυνομία”.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

The post Αγριόχοιρος εισβάλει σε σπίτι και αράζει…στον καναπέ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα